Prinde gustul premiilor!

Câștigă premii la Vulcan Value Centre!

Cumpără între 17 și 31 august de minimum 250 lei din magazinele din Vulcan Value Centre, mergi cu bonul de cumpărături* în aceeași zi la standul de campanie situat pe galerie între Mesopotamia și Metropolis și CÂȘTIGI GARANTAT, la alegere, unul dintre cele peste 1000 de premii pregătite pentru tine:

 • boxe și baterii externe oferite de Personalizămorice.ro
 • produse de îngrijire de la Yves Rocher, Marionnaud, Golden Rose și Help Net

 

Prinde gustul premiilor la Vulcan Value Centre!

 

*Pentru cumpărături de minimum 250 lei se acordă un singur premiu instant, la alegere, în limita stocului disponibil. Bonurile fiscale pot fi utilizate exclusiv în ziua în care au fost emise. Pot fi cumulate maximum 2 bonuri din Vulcan Value Centre care să însumeze miminum 250 lei.

Bonurile de cumpărături din Carrefour nu pot participa la Campanie.

Citește regulamentul complet al campaniei —> AICI

Pe 1 IUNIE împlinim dorințe în lumea copiilor!

1 IUNIE = dorințe împlinite pentru toți copiii la Vulcan Value Centre!

 

Cele mai haioase și distractive personaje vin la Vulcan Value Centre vineri, 1 iunie, între orele 10:00 – 13:00 cu ateliere creative, jocuri, modelaj de baloane, picturi pe față, CONCURSURI CU PREMII și multe alte surprize!

 

>> Desenează și câștigă premii! <<<

 

Vino la ATELIERUL DE DESEN, ridică talonul cu codul de participant, desenează și nu uita să treci codul primit într-un colț al desenului. La finalul evenimentului, toate desenele care respectă regulamentul vor fi încărcate pe pagina de Facebook Vulcan Value Centre, unde vor putea fi votate. Primele 10 cele mai apreciate desene (cu cele mai multe like-uri) vor câștiga un Disc Jock-E oferit de Noriel.

 

>> Joacă-te și bucură-te de cea mai frumoasă zi! <<<

 

Alege-ți figurinele preferate din baloane modelabile și pictează-te pe față la standul Tontălici, apoi nu rata cele mai distractive momente și jocuri:

 • Pampoanele săltărețe – atelier de creatie în care vom confecționa pampoane colorate din diverse tipuri de hârtie.
 • Banana King – împreună vom pleca în căutarea de banane. Ne vom împărți în trei echipe și vom căuta banane la magazinele prezente în centrul comercial. Echipa cu cele mai multe banane găsite va fi desemnată “Banana King”.
 • Let’s fight – joc pe echipe, în cadrul căruia ne vom lupta cu sabii din baloane modelabile.
 • Pariu cu banana –  toți cei interesati vor paria cu propria banana că vor fi câștigători la cea mai grea competiție – Cursa cu obstacole. Cei mici vor avea de îndeplinit 3 misiuni surpriză.
 •   „Funny dance” – atelier de dansuri în care vom folosi pampoanele confecționate mai devreme
 •  Concursuri renumite precum: “Ratele si vânătorii”, ”Țară, țară vrem ostași”, ”De-a baba oarba”.

 

Nu vor lipsi:

 • Cadourile pentru acasă – magneți personalizați cu fotografiile celor mici oferiți de PersonalizămOrice.
 • Alte premii surpriză care pot fi câștigate de copii, oferite de Bruno Funny Shop.
 • Premii surpriză care pot fi câștigate de părinți, oferite de Hervis.
 • Spațiu de joacă asigurat de Noriel

 

>>> Unde? <<<

În parcarea Vulcan, pe spațiu verde dinspre Progresului.

Vă așteptăm cu drag!

RE:CREATE WEEKEND FUN

RE:CREATE TE INVITĂ LA PREMII ȘI ENERGIE ÎN FAMILIE!

Energia nu ține cont de vârstă. Și pentru că energia pozitivă e contagioasă, vă așteptăm cu mic, cu mare, la Vulcan Value Centre, pe 25, 26 și 27 mai la o porție sănătoasă de bună dispoziție prin sport.

Avem și premii de dat!

 

Vineri, 25 mai

Dăm drumul distracției vineri de la ora 17, la intrarea în centrul comercial Vulcan Value Centre (langa Second Cup).

Vă așteptăm cu un cântar-minune prin care vă puteți analiza GRATUIT starea de sănătate (și greutatea, printre altele 🙂 ).

 

Sâmbătă, 26 mai

Începem cu energia pozitivă de la 10 dimineața, pe pajiștea din parcarea Vulcan Value Centre de lângă Str. Progresului (aproape de intrarea Second Cup). Antrenorii noștri vor ține o clasă de dans pentru copii, pe care îi puteți lăsa în grija noastră cât timp vă relaxați la o cafea sau la cumpărături. Promitem că îi veți lua după curs mai fericiți, cu mai puțină energie și cu mult chef de dans.

 

Duminică, 27 mai

Începem programul de voie bună tot de la 10 dimineața, pe pajiștea din parcarea Vulcan Value Centre de lângă Str. Progresului (aproape de intrarea Second Cup). Am pregătit o clasă de dezvoltare armonioasă și consumat bateriile celor mici și un concurs contra-cronometru pentru cei mari.

Nu-ți face griji, traseul este scurt și îl poți parcurge și în haine de stradă!

 

Și dacă tot ți-am făcut poftă de mișcare, punem în joc 3 abonamente la @RE:CREATE:

 • Locul 1 – abonament pe 3 luni
 • Locul 2 – 2 abonamente de 1 lună
 • Locul 3 – abonament pe 1 lună

În plus, pe 26 si 27 mai, RE:CREATE vă așteaptă și cu cadouri: batoane proteice/energizante șo băuturi răcoritoare.

Hai și tu!

C&A – Ziua Modei

C&A sărbătorește o nouă ediție „Ziua Modei la C&A”!

Doar sâmbătă, 5 Mai , beneficiezi de 25% reducere din prețul afișat, la toate articolele.

Ziua modei – o zi doar pentru tine – la C&A!

C&A Primăvară-Vară 2018 • Grădina urbană

C&A a deschis în luna martie porțile către o grădina urbană cu nenumărate creații care de-abia așteaptă să fie purtate. Colecția Primăvară-Vară 2018 este o expresie a stilului personal plină de bucurie și încredere în care emoțiile sunt transpuse în fiecare detaliu, design, tipar și material. C&A oferă și în acest sezon o abordare comfortabilă mizând pe calitatea materialelor și pe maniera sustenabilă în care acestea sunt realizate.

 

Colecția este o odă adusă stilului individual exprimat cu încredere și bucurie. C&A aduce emoția actului de creație și atenția la detalii oferită fiecărui design, fiecărui tipar și fiecărui material la următorul nivel și ofera o abordare unică în ceea ce privește comfortul.

 

Pentru sezonul Primăvară-Vară 2018, sursa principală de inspirație a designerilor și stiliștilor C&A a fost regnul vegetal. Elemente botanice supradimensionate mixate cu imprimeuri florale și decorate în mod prețios cu dantelă și broderii creează o grădină care așteaptă să fie descoperită și arătată întregii lumi. Colecția pune accent pe feminitate indiferent de siluetă, măsură și vârstă și încurajează încrederea de sine.

 

Te așteptăm la C&A Vulcan Value Centre să explorezi Grădina urbană!