Ouă de ciocolată pentru toți copiii!

Pe 7 aprilie, Iepurașul aduce ouă de ciocolată, doar la Vulcan Value Centre!
 
 
Între 8:00 și 19:00, cei mici sunt așteptați la copăcelul cu surprize (lângă standul de campanie) să coloreze un ou și să decoreze copăcelul de Paște.
 
Pentru fiecare prichindel talentat care a colorat/decorat un ou, Iepurașul are pegătit un ou de ciocolată delicios.
 
 
Hai cu mic cu mare că e sărbătoare!

Fă-i o farsă Jinn-ului la Noriel!

În Weekendul Păcălelilor, cei mici – și nu numai – sunt așteptați în magazinul Noriel pentru un moment de adevăr cu nimeni altul decât Magic Jinn.

 

Împrieteniți-vă, jucați-vă de-adevăratelea și puteți câștiga premiile oferite de către acesta.

 

În plus, fiecare achiziţie mai mare de 50 Lei făcută între 1 și 2 aprilie în magazinul Noriel, vă înscrie automat în cursa pentru unul dintre cele 50 de premii. Iar orice achiziție de jucării de peste 100 Lei realizată în 1 aprile în magazin va beneficia de o reducere de 10%.

Noriel_FB_1200x628px-ziua pacalelilor-01

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, ofertele și evenimentele noastre, urmărește-ne pagina de Facebook și abonează-te la newsletterul Vulcan Value Centre!

Prinde viteză cu Noriel!

Tensiunea crește! Pe circuitul de curse din magazine, micii piloți sunt aliniați la startul competiției.

În weekendul 18-19 martie te așteptăm împreună cu micul tău pilot în magazinele Noriel participante*, pentru a-i testa măiestria. Cei mai meseriași dintre cei mici pot fi premiați cu un cadou din partea Noriel.

Ca un plus de adrenalină, fiecare achiziție mai mare de 50 de lei făcută în acest weekend în magazinele Noriel participante* vă înscrie automat în tombola pentru una dintre cele 50 de mașini de curse.

Pe locuri… fiți gata… start la distracție!

 

Premiile se vor acorda prin tragere la sorți, în data de 22 martie 2017, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook www.facebook.com/JucariiNoriel/ . Înscrierea în concurs se face automat, pentru achizițiile mai mari de 50 de lei, în baza cardului de fidelitate Noriel. Revendicarea premiului se face numai prin prezentarea bonului de cumpărături. Regulamentul concursului este prezent în toate magazinele Noriel participante.

KV eveniment

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, ofertele și evenimentele noastre, urmărește-ne pagina de Facebook și abonează-te la newsletterul Vulcan Value Centre!