3 zile de distracție fără Facebook pentru copii la evenimentul Picnic Prichindel

27/10/2015

3 zile de distracție fără Facebook pentru copii la evenimentul Picnic Prichindel

Cu ocazia Zilei Copilului, în centrul comercial Vulcan Value Centre micuții și părinții lor vor fi răsfățați cu ateliere de creație și concursuri

Sâmbătă și duminică (30 și 31 mai) de la ora 12.00, dar și luni, 1 iunie 2015, de la ora 15.00, va avea loc, la Vulcan Value Centre din București, cea de-a 2-a ediție a evenimentului Picnic Prichindel, cu activități de divertisment și concursuri pentru copii și părinți.

Scopul evenimentului este de a le demonstra copiilor că există distracție și dincolo de Facebook, în contextul în care 80% dintre copiii din România au cont pe rețelele de socializare și petrec foarte mult timp în fața calculatorului sau pe telefonul mobil, potrivit studiului european Net Children Go Mobile.

Micuții vor participa la ateliere de creație, prin care își vor antrena spiritul artistic: vor desena, vor picta, vor dansa și chiar vor fi transformați în eroii preferați din desenele animate, la cursurile de face painting. În plus, programul va fi animat de concursuri și jocuri tradiționale pentru copii, cu care se distrau și părinții lor în copilărie. Pe toată durata evenimentului, părinții și micuții lor vor fi serviți cu vată de zahăr și cu floricele.

“Este momentul ca micuții să lase Facebook-ul și jocurile pe calculator și să se distreze așa cum obișnuiam noi și părinții noștri, atunci când eram mici. Copiii vor dansa, vor sari în lungime, se vor întrece și vor câștiga multe premii, vor picta, dar de asemenea se vor putea transforma în eroii zilelor noastre, Batman, Superman, Catwoman sau alți eroi din desenele animate preferate. Dorim să le arătăm părinților cum ar putea arăta o zi perfectă pentru ei și pentru copiii lor și cel mai important, vrem să le arătăm că experiențele frumoase sunt cele reale și nu cele din lumea virtuală.”, a declarat Alexandru Florea, organizatorul evenimentului Picnic Princhindel.Despre Vulcan Value Centre

Vulcan Value Centre este cel mai important parc de retail din zona Rahova, București, și este situat pe strada Mihail Sebastian, nr. 88. Parcul comercial are o suprafaţă construită de 25.750 de metri pătraţi, care gezduiesc spaţii comerciale și de servicii, dar şi peste 1.200 de locuri de parcare. Centrul are ca ancore hipermarketul Carrefour şi magazine precum H&M, C&A, Domo, Takko şi Deichmann. Conceptul Value Centre asigură clienților săi, rezidenți din proximitatea centrului comercial, produsele și serviciile de care au nevoie într-o singură destinaţie, Vulcan Value Centre fiind primul proiect de acest fel din Bucureşti.

Mai multe detalii găsiți pe: www.vulcanvaluecentre.ro

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait