Vulcan Value Centre a câștigat premiul Project of the Year în cadrul SEE Real Estate Awards

27/10/2015

Vulcan Value Centre a câștigat premiul Project of the Year în cadrul SEE Real Estate Awards

Proiectul Vulcan Value Centre a fost inaugurat de NEPI în toamna anului 2014

București, 29 aprilie 2015 – Vulcan Value Centre, primul parc de retail din București, a fost premiat în cadrul SEE Real Estate Awards, cea mai importantă gală de premii din domeniul imobiliar din Europa de Sud-Est. Proiectul dezvoltat de NEPI a fost desemnat Project of the Year. Juriul a luat în considerare factori precum designul, eficiența construcției, calitatea amplasării, protecția mediului și succesul comercial.

Vulcan Value Centre este situat în partea de sud-vest a Capitalei și a fost inaugurat pe 4 septembrie 2014. Fiind primul parc comercial din România, proiectul se adresează unui public cu venituri medii, care va găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinaţie. Acest concept nou pe piața locală aduce o gamă variată de produse de calitate, la preţuri atractive, în imediata vecinătate a zonelor rezidențiale

Din portofoliul NEPI mai fac parte mall Promenada, City Park Mall Constanța, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. Pe 14 mai 2015, NEPI va inaugura cel mai nou mall din Bucureşti, in apropierea Arenei Naționale, care promite vizitatorilor săi o experienţă unică de cumpărături şi petrecere a timpului liber. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait