Vulcan Value Centre foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Joburi disponibile

PersonalizamOrice.ro angajează!

04.01.18

Ți-ar plăcea să lucrezi într-un centru foto?… dar într-un print shop?.. sau într-un magazin de personalizări?… și toate acestea să fie localizate în cadrul unui complex comercial de tip mall cu oameni veseli, frumoși, curați și într-un mediu ambiant deosebit de prietenos.

Ești o persoană: amabilă, deschisă, comunicativă, îndemânatica , flexibilă, rezistentă la stress? Ai bacalaureatul sau minim 12 clase??

Dacă da, sigur te înscrii în lista candidaților ideali. Te rugăm să atașezi o și fotografie recentă la CV-ul tău!
Descrierea jobului:
Personalul lucrează de luni până Vineri, în 2 ture de 8 ore, (tură I:10-18, tură ÎI: 14-22).
Locația centrului este în zonă Mihail Sebastian-în incinta Vulcan Value Centre. Contractul de muncă: perioadă de probă de 1 luna, perioadă nedeterminată după prima luna de probă.
Responsabilități
-execută operații aferente deschiderii, închiderii programului zilnic
-asigură expunerea și vânzarea serviciilor și produselor companiei
-servește clienții, le oferă informații suplimentare și consiliere
-execută la timp comenzile primite, respectă termenele de predare a acestora
-încasează contravaloarea, emite bonul fiscal, factură
-asigură curățenia locului de muncă
Beneficii
Oferim salariu + facilități de tip: abonament telefonic, ratb gratuit, sală fitness. Mai mult, noi oferim un salariu mult mai deosebit personaelor deosebite, decii fi productiv și surprizele plăcute nu vor întârzia.
Experiență în utilizarea calculatorului, copiatorului și a softurilor precum MS office, Corel Draw, PhotoShop constituie un avantaj la salarizare.
Nu știi chiar tot ce solicităm… nu este problemă! Noi te ajutăm să înveți repede și ușor pentru a atinge beneficiile maxime.
Pentru orice alte detalii sau programare la interviu va rugăm nu ezitați să ne contactați la: 0769.280.662 sau pe vulcan@personalizamorice.ro

APLICA

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of