TOP SHOP

Magazinul nostru vă invită să vă bucurați de cele mai inovative produse Delimano, Dormeo, Top-Shop, Walkmaxx și LiveActive. Veți beneficia de consultanță și suport din partea personalului din magazin, la cele mai înalte standarde, pentru a face cele mai bune alegeri legate atat de saltele, produse electrocasnice, vase de bucatarie cât și pantofi confortabili.

Cador

Magazinul Cador Fashion for Home, parte a companiei EUROROM ART, este una din cele mai cunoscute marci din Romania in domeniul decoratiunilor interioare.
Magazinul Cador Fashion for Home din Vulcan Value Centre va sta la dispozitie cu o gama larga si diversificata de articole : seturi de pahare, servicii de masa,  seturi de portelean , mic mobilier , mini baruri echipate,  vaze, boluri, fructiere, obiecte placate cu argint , sfetnice, produse de bucatarie de ceramica, tacamuri, servicii de masa, icoane din argint, rame , statuiete de alabastru ale renumitelor branduri Yalos Murano, Le Monde Cadeaux, Schott Zwiesel, Zoffoli, SPTableware, Spigarelli, Sestesi, Solinger, Silver Way.

 

Magazinele noastre sunt create dupa aceleasi standarde, atat la interior cat si la exterior, acelasi design si acelasi tipuri de produse: Cristal Italia cu cristale Swarovski, Cristal Germania, Portelan Germania, seturi de ceai/cafea, Ceramica Germania, Ceramica Italia , Pendule din lemn  Mahon Germania, Icoane din Argint si Placate, Colectia de lux Da Vinci, Cristal Bohemia.

 

Categorii : nunta , cadouri , casa , décor, mobilier, bucatarie , botez , aniversari

 

Cadorhome.ro

Timflex

Saltelele TIMFLEX sunt realizate din materiale ce se încadrează ca şi calitate şi compoziţie în standardele europene, respectând cerinţele în vigoare.

TIMFLEX garantează forma, conţinutul, rezistenţa şi calitatea materialelor care compun produsele, cât şi faptul produsul este potrivit pentru scopul pentru care a fost creat.

Fiecare produs este testat înainte de a fi dat spre vânzare. Astfel poți avea încredere fiecare produs TIMFLEX pe care îl cumperi se ridică la nivelul cerinţelor de calitate şi imagine, îndeplininduşi scopul pentru care a fost creat – un somn confortabil şi relaxant.

Timflex îți oferă saltele de 5 stele!