Veer

Brandul “Veer” apare pe piața românească în anul 1998. În anul 2004 se deschide primul magazin care vinde exclusiv produse marca Veer.

Vă așteptăm cu o gamă variată de produse :încălțăminte sport tip adidasi marca Veer, treninguri, geci, pantofi, bocanci, ghete, papuci și șosete. Toate produsele sunt de calitate și la prețuri accesibile.

Vă așteptăm de luni până duminică să vă echipați din cap până în picioare cu produsele noastre în tot timpul anului!

LC Waikiki

Din 26 mai, LC Waikiki te aşteaptă în Vulcan Value Centre!

Ca parte a filozofiei şi credinţei că „Fiecare merită să se îmbrace bine”, furnizând produse de cea mai bună calitate la cele mai bune preţuri potrivite bugetului oricui, societatea LC Waikiki satisface toate nevoile familiilor inclusiv adulţi, adolescenţi, copii, preşcolari şi bebeluşi.

Ca lider de marcă în sectorul confecţiilor în Turcia, societatea LC Waikiki a continuat să producă articole de îmbrăcăminte la preţuri accesibile. Colecţia sa asigură soluţii de confecţii pentru întreaga familie, furnizând oportunităţi de cumpărături de calitate la preţuri reale.

Moda sub marca LC Waikiki atrage atenţia nu doar datorită colecţiilor Toamnă-Iarnă şi Primăvară-Vară, ci şi în alte sectoare cum ar fi cele pentru femei însărcinate, pentru invitaţii, îmbrăcăminte de vacanţă, pentru şcoală şi colecţii speciale.

Moda Accesibilă tuturor!

LC Waikiki deţine un număr de alte mărci care furnizează confecţii pentru oamenii cu stiluri de viaţă diferite. Marca XSIDE este pentru tineri, peste 15 ani, care vor să fie în pas cu moda. Dar indiferent de vârstă, clienţii care caută produse de calitate, la modă şi cu stil, trebuie să viziteze neapărat un magazin Waikiki.

M&L Fashion

Magazinul ML din Vulcan Value Centre îți pune la dispoziție o gamă variată de haine de blană (vulpe, chinchilla, nurcă, vizon) și piele fabricate în România, la preț de producător.

 

Primăvara vine cu reduceri de la 10 pana la 30% la toate modelele!

 

Vă așteptăm cu drag!