REZOLUȚII 2017: Sport cu rezultate vizibile

Nu subestima niciodată puterea de motivație a unei noi ținute. Designul în tendințe și funcționalitatea își dau întâlnire în noua colecție Sport H&M pentru femei și bărbați.  Colanți de alergare, hanorace, salopete de yoga și tricouri- toate sunt create special să-ți ofere libertatea de mișcare, dar și un look în tendințe.

 

Pentru EA

1

Colanții sport sunt realizați din material funcțional, colanții sport H&M se usucă rapid și au bordură reiată lată pentru a susține și a modela talia.

2

Salopeta pentru yoga este perfectă pentru antrenamentele tale preferate de yoga, salopeta H&M este cambrată, fără mâneci, din material funcțional și cu uscare rapidă.

3

Bluza din molton este ideală pentru alergare sau clasele tale preferate de zumba, bluza scurtă din molton are aplicații și imprimeu în față, mâneci lungi, elemente reflectorizante și cu bordură reiată cu deschizătură pentru degetul mare la manșete.

 

Pentru EL

4

Colanții de alergare sunt din material funcțional, cu uscare rapidă și care permite aerisirea, cu elastic și cu șnur ascuns în talie, cu buzunar pentru chei, cu fermoar, la spate. Secțiuni de ventilare din plasă, fermoar la tiv și elemente reflectorizante.

5

Jacheta de alergare are uscare rapidă și permite aerisirea, cu glugă cu dublură din plasă, cu fermoar pe toată lungimea în față, cu buzunar cu fermoar și cu orificiu pentru cască la piept și cu elemente reflectorizante. Orificii pentru ventilare sub brațe, secțiune reiată cu deschizături pentru degetul mare la manșete. Croială rotunjită la bază și ușor mai lungă la spate.