ALERTĂ: se anunță ninsori masive cu… premii!

Va fi cea mai grea iarnă din ultimii ani. Nu doar pentru că vremea se anunță nu prea cuminte, ci și pentru că Moșul s-ar putea să nu ajungă anul acesta. Uite ce s-a întâmplat:

Pe drum spre Crăciun, sania Moșului s-a împiedicat iar sacul plin de cadouri pentru toată lumea s-a răsturnat. Depinde doar de tine să-l ajuți să strângă toate darurile și să se asigure că toți copii își primesc cadoul dorit.

Din 21 noiembrie, pe http://vulcanvaluecentre.ro, vei putea controla sania Moșului să prinzi toate darurile bune, împrăștiate prin toată lumea și astfel, să salvezi Crăciunul.

Salvează Crăciunul și vei fi răsplătit! Tot ce trebuie să faci este să te joci și poți câștiga premii săptămânale sau recompense instant, în orice moment al jocului.

Pentru intra în joc și a prelua controlul saniei Moșului trebuie doar să îți faci cont pe http://vulcanvaluecentre.ro sau să te conectezi dacă ai deja unul.

Zilnic, în timpul jocului, ai parte de momente vesele în care poți câștiga premii instant:

 

Articole de sezon: căciuli, mănuși (C&A)

Vouchere 50 lei (Hervis)

Seturi cosmetice Bottega Verde (HelpNet)

 

În plus, dacă ai strâns cele mai multe puncte într-o săptămână devi spiridușul săptămânii care câștigă unul dintre premiile săptămânale:

 

 Săptămâna I

1. Birou X TEND (LEM’S)

2. Uscător de păr (Carrefour)

3. Ochelari de soare (Opti Eyes)

 

 Săptămâna II

1. Scaun de birou (LEM’S)

2. Storcător de fructe (Carrefour)

3. Lentile colorate aeriene (Opti Eyes)

 

 Săptămâna III

1. Birou X TEND (LEM’S)

2. Scaun de birou (LEM’S)

3. Lentile colorate aeriene (Opti Eyes)

 

 Săptămâna IV

1. Cuptor microunde (Carrefour)

2. Lentile colorate aeriene (Opti Eyes)

3. Fier de călcat (Carrefour)

capture

Intră în joc și câștigă-ți cadoul de Crăciun! Trebuie doar să îți faci cont cu un click sau să te conectezi dacă ai deja unul. Nu uita să parcurgi tutorialul de joc!

 2

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, ofertele și evenimentele noastre, urmărește-ne pagina de Facebook și abonează-te la newsletterul Vulcan Value Centre!