Tips & Tricks pentru o atmosfera vintage perfectă în casă ta

Se poartă vintage mai mult ca oricând, o reevaluare estetică a unor vremuri de demult apuse, în care gusturile păreau mai bine articulate decât în prezent. Moda revine întotdeauna, în absolut orice domeniu,  de la haine la mobilier, formele şi culorile vintage aduc un plus de esenţă clasică lucrurilor, care par să adauge eleganță în viaţă de zi cu zi. Şi ce poate fi mai clasic decât lemnul? Ne-am gândit să îţi arătăm cum să aduci un aer retro în spaţiul tău preferat, fie că este vorba de locuinţă sau de birou.

1. Începe decorarea încăperii cu un bar complet echipat la alegere marca Zofoli, brand italienesc de renume, importat exclusiv la Cador Fashion for Home. Poţi să îl alegi cu pahare de cristal incluse, perfecte pentru a fi ciocnite într-o seară romantică. Dacă vrei, poți găsi chiar și varianta cu frapiere şi sticle. Vino la Cador Vulcan Value Centre și bucură-te de un astfel de element care va completa perfect încăperea elegantă pe care vrei s-o decorezi!

cador

2.Pentru iubitorii de ceasuri am pregătit o selecţie de orologii în stil vintage care este imposibil să nu impresioneze. Aşează-l pe un scrin vechi din lemn masiv şi lasă-te purtat în timp!

cador2