Sărbătorește Ziua Modei cu o sesiune de shopping la reducere!

Pe 13 mai îi spunem “La mulți ani!” Modei exact așa cum îi place și mai ales, cum ne place: cu o sesiune de shopping la preț redus la C&A Vulcan Value Centre!

De Ziua Modei, C&A face cinste cu 25% reducere din prețul afișat, la toate articolele. Cu gândul la vară și la vacanță, noi ne-am făcut deja lista de shopping:

 

Pentru EA: ținuta de plajă

E momentul perfect să-ți aliniezi ținuta de plajă la noile tendințe. Chiar și articolele din nou colecție sunt la reducere. Alege un costum de baie deux-pieces pentru un bronz de invidat, o geantă încăpătoare pentru prosop și loțiuni de protecție, un poncho pentru drumul spre și dinspre plajă și bineințeles accesoriile de rezistență: pălăria de paie și ochelarii de soare.

1

Pentru EL: ținuta de party

Petrecerile vară sunt relaxate și ca atmosferă și ca ținută.  Combină o cămașă cu imprimeu floral cu o pereche de pantaloni scurți și o pereche de încălțăminte sport și ești gata de petrecere.

2

Pentru copii: ținuta de joacă

Cei mici au nevoie de libertate de mișcare. Optează pentru haine comode, din bumbac atunci când alegi ceva pentru ei. Nu uita: pentru ei, orice ținută e una de joacă.

3

4

 

Tu ce mai adaugi pe listă? Hai pe 13 mai la C&A Vulcan Value Centre să descoperi toate produsele din magazin!