INSPIRAȚIE: Ținute asortate pentru echipa tată-fiu

Vara este lungă, cu o mulțime de ocazii pe care să le petreci alături de cel mic. Fiecare clipă petrecută cu el face cât toate cadourile din lume și nu poate fi compensată cu nimic. De ce?

E plăcut să stai cu cel mai drag om de pe lume, iar prezența ta îi oferă foarte multe beneficii copilului. Absența ta poate duce la adevarăte momente de panică, în care copilul se simte abandonat. Gradul lui de autonomie se mărește pe masură ce copilul creste, dar legătura psihologică dintre voi rămâne la fel de importantă.

Pentru fiu, tatăl este o sursă de suport psihologic, dar și un model de comportament. Un om de succes și capabil să fie fericit (așa cum orice părinte își dorește să fie copilul lui) are parte de contactul acela autentic cu părintele său, prin bucuria de a petrece timp împreună.

Timp de calitate petrecut împreună cu cel mic înseamnă, printre altele, să faceți echipă pentru diverse activități relaxante și educative atât pentru tine cât și pentru fiul tău. Un truc simplu care poate spori efectul acestor activități este să adoptați ținute asortate tată-fiu cu care să vă idenficați. Este un mod cool prin care tu te identifici cu rolul de model pe care îl ai tu în viața fiului, iar cel mic împrumută din increderea ta în sine.

 

Stai liniștit, venim și cu inspirația necesară pentru cele mai cool ținute asortate tată-fiu:

 

✎ Pentru o petrecere

1

pinterest.com

 

Tată

1

Fiu

 2

 

✎ Pentru o plimbare în parc

4

pinterest.com

Tată

3

Fiu

4

 

✎ Pentru o ieșire în oraș

7

pinterest.com

Tată

5

Fiu

6

 

Alege țiutele preferate în magazinele din Vulcan Value Centre  și formează cea mai frumoasă echipă cu cel mic!