Ghidul unui concediu perfect

Vara este, fără doar și poate, sezonul vacanței!

La mare, la munte, la bunici sau prin țări străine, fiecare familie își face planuri din timp pentru un concediu perfect. Ne-am gândit să-ți venim în ajutor, pentru că secretul unei vacanțe perfecte e să nu uiți nimic acasă.

În doar câțiva pași poți transforma concediul în cea mai frumoasă amintire de anul acesta:

 

✓ Alege-ți destinația ideală!

Insula Creta (Grecia), Insula Tenerife (Spania), Mallorca (Spania) sau Thassos (Grecia) se află printre locațiile de top ale acestui an.

1

✓ Asigură-ți bagajul cu valizele Lamonza!

O valiză Lamonza de la Carrefour este o investiție în timp: nu te va dezamăgi nici în acest concediu, nici peste ani. Bagajul poate asigura succesul unui concediu reușit, acordă-i importanța pe care o merită. În plus, valizele Samsonite sunt atât de bine compartimentate încât poți să iei toate ținutele pe care ți le dorești, dar și cremele de plajă.

1

✓ Costumul de baie l-ai pus?

Ia-l cu tine de acasă, nu te baza că vei găsi acolo. E posibil să nu, nu peste tot există buticuri în apropierea plajei sau e posibil să-l găsești la un preț exagerat, mult mai mare decât l-ai fi putut achiziționa de acasă. La H&M Vulcan Value Centre găsești opțiuni pentru toată familia:

3

 

✓ Pune și câteva reviste la pachet!

În funcție de mijlocul de transport ales – autocar, avion sau mașină, călătoria poate dura destul de mult. Chiar și pe avion te ajută să ai câteva reviste la îndemână. Treci pe la Inmedio Brăila Mall și refă stocul de reviste pentru toată familia!

inmedio

 

Gata, ești pregătit pentru un concediu perfect. Vacanță plăcută!