6 tips&tricks pentru a-ți proteja părul vara aceasta

Vara este cel mai bun moment să îți lași părul desprins și să te distrezi cât de mult poți. Te relaxezi la piscină, ajungi în weekend la mare și și mergi cu geamurile deschise la mașină (și cu trapa jos).

Oricum îți petreci timpul, protecția părului este un must! Astfel activitățile tale preferate nu îți vor afecta în niciun fel părul tău.

Am pregătit pentru tine 6 sfaturi, ca să intri în toamnă cu o coafură strălucitoare:

 

#1 Poartă o pălărie

Cea mai simplă soluție este să îți pui pe cap o pălărie chic. Îți va proteja atât părul, cât și scalpul de razele UV. Vizitează magazinele din Vulcan Value Centre să găsești pălăria perfectă!

1

H&M

#2 Încearcă un spray cu protecție

Dacă nu vrei să accesorizezi o pălărie chiar în fiecare zi, aplică un spray cu protecție UV sau termică, care va minimiza daunele și uscarea părului până la următoarea spălare. Vizitează ProfiHairShop pentru mai multe produse.

par 2

#3 Ai grijă la aerul condiționat

Pericolele nu sunt doar afară. Aerul condiționat elimină umiditatea din aer, ceea ce îți poate usca pielea și părul. Nu trebuie să renunți de tot, doar nu exagera și ai grijă să fii hidratată.

#4 Udă-ți părul

Înainte de a intra în piscina ce conține clor, udă părul la duș sau în chiuvetă. Clorul usucă foarte mult părul, dar atunci când este ud, nu îl va absorbi la fel de mult.

#5 Aplică balsam fără clătire

Balsamul fără clătire îți va proteja părul de apa sărată și razele UV, atunci când mergi la plajă. Părul tău va absorbi hidratarea balsamului mai mult dect alți factori exterior. La ProfiHairShop ai multe branduri din care poți alege.

par3

Kerastase                                Londa                                  Loreal

#6 Fă-ți o coadă împletită

Și vântul îți poate distruge părul. Pentru a preveni eventuale daune, poartă o coadă împletită atunci când știi ca va bate vântul. Accesorizează-ți părul cu agrafele de la H&M.

2