Vulcan Value Centre foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Întâmpină primăvara cu un look fresh!

9 martie 2016
shutterstock_261500717

Temperaturile reci, vântul și umezeala îți pun amprenta negativă asupra podoabei capilare oricât de mult nu ne-am dori ca acest lucru să se întâmple.

Ce facem ca să-l protejăm? Iată câteva soluții!

 

Măști naturale

avocado_banana_masca_1

Părul nostru trebuie iubit, iar acesta se va simți cu adevărat răsfățat dacă îi vei face o mască măcar o dată pe săptămână. Știm noi o mască foarte hidratantă pe care o poți face acasă cu 3 ingrediente.

Ai nevoie doar de o banană, un avocado și 2 linguri ulei vegetal (argan, ricin sau măsline). Pasează fructele și adaugă uleiul în compoziția lor. Aplică masca pe păr și las-o să acționeze 30 de minute. Clătește bine părul și șamponează-l ca de obicei. Și voila, părul tău va emana strălucire!

Dă o fugă la Carrefour din Vulcan Value Centre  și ia ce-ți lipsește!

 

Accesorii

1

Ai din atâtea modele de ales, încât ar fi mare păcat să n-o faci! Pălării, fesuri sau eșarfe elegante- toate sunt potrivite ca să-ți protejeze firul de păr. Protejată și în trend sună bine tare!

Această pălărie chic se găsește la magazinul H&M Vulcan Value Centre.

 

Ser cu efect no frizz

naturescu_gerovital_nofrizz

Firele de păr rebele sunt cele care ne dau bătăi de cap când umezeala de afară insistă să-și spună cuvântul. Cu un ser cu efect no frizz această problemă va deveni trecut!

Îl găsești la magazinul SensiBlu din Vulcan Value Centre .

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of