3 culori în tendințe pentru o toamnă cu stil

Te întrebi care sunt trendurile din această toamnă în materie de culori? Iată nuanțele preferate de designerii de modă pentru această toamnă:

#1. Roșu  

Screen Shot 2017-10-09 at 11.39.52

Una dintre culorile foarte des întâlnite în noile colecții este roșul aprins. Denotă încredere, optimism și energie. Poți să porți roșu oricând, atât ziua (la birou sau la plimbări), cât și seara. Este o culoare care se potrivește cu orice eveniment. Dacă o ținută all red ți se pare că nu te caracterizează, poți să optezi pentru accesorii în nuanțe de roșu, ori pentru un ruj care îți va pune trăsăturile feței în evidență.

 

#2. Galben 

Screen Shot 2017-10-09 at 11.39.57

Perfecte în orice sezon de toamnă, nuanțele de galben, bej sau maro sunt mereu potrivite. Te vei potrivi perfect în spectacolul frunzelor căzătoare. În plus, notele calde ale acestor culori îți vor transmite bună dispoziție, energie și îți vor aminti de zilele călduroase.

 

#3. Albastrul electic 

Screen Shot 2017-10-09 at 11.42.20

Albastrul electric este vedeta acestui sezon. Exprimă dinamism, energie, vitaliate și stare de bine. Este o culoare elegantă, dar care se potrivește foarte bine și la un outfit sport-chic sau casual.

 

Vino în magazinele din Vulcan Value Centre să descoperi culorile toamnei 2017!