5 Accesorii de vară pentru petreceri în aer liber

Niciun outfit nu e complet fără accesoriile care să dea contur fiecărei ținute. Accesoriile pe care le alegem cu multă gijă sunt, de fiecare dată, completarea de care avem nevoie pentru ca look-ul nostrum să fie cu adevărat spectaculos!

Genți, ochelari de soare, pălări, pantofi… alegerile par așa multe și greu de făcut, mai ales atunci când avem o ocazie specifică la care trebuie să mergem și pare că nimic nu se potrivește.

Ce ai spune să dăm o tură prin magazine și să facem un top 5 accesorii must-have, pe care trebuie să le incluzi în outfitul tău pentru o petrecere în aer liber. Și cum vara e pe sfârșite, astfel de ocazii par că s-au înmulțit invers proporținonal cu numărul rămas de zile caniculare. Așa că e timpul să ne aprovizionăm cu accesoriile care ne vor asigura la fiecare ieșire un look răvășitor!

#Geantă / Poșetă / Rucsac

În funcție de locația unde se petrece evenimentul, poți opta pentru o geantă, o poșetă ori un rucsac chic. Dacă este o petrecere ziua, în aer liber, alege o geantă mică, colorată, cu imprimeu. Dacă se amână pentru seara, într-un local fancy, atunci optează pentru un plic sau o poșetă elegantă. Dacă este un cocktail party ori un concert pe o terasă, sfatul nostru este să accesorizezi ținutei tale un rucsac chic. Vara asta a fost în trend, iar designerii ne asigură că așa vă rămâne și în perioada următoare!

#Ochelarii de soare

Dacă petrecerea este ziua, atunci nu trebuie să uiți acasă ochelarii de soare preferați. Îți vor oferi un look glamorous și foarte elegant ori unul retro-chic sau funcky, în funcție de modelul pe care îl alegi.

#Pălăria / șapca

Din nou, dacă vorbim despre petreceri în aer liber, un accesoriu must-have pentru zilele de vară este pălăria, pentru un look feminin-chic sau șapca, pentru un outfit urban sau sport-chic. Te va proteja de razele de soare și vei arăta fabulos!

#Brățări, cercei și coliere

Nu uita să accesorizezi ținuta cu brățări, cercei și coliere colorate sau în nuanțe metalizate, care să îți accentueze anumite piese vestimentare, dar și trăsăturile. Vei atrage toate privirile și vei avea un outifit gândit până la cel mai mic detaliu.

#Perechea de pantofi

Foarte importanți într-o ținută sunt pantofii. Fie că alegem să purtăm tocuri, platfome sau încălțări cu talpă joasă, pantofii pe care îi alegem trebuie să se potrivească cu ocazia și outfitul nostru. Alege din magazine perechea care ți se potrivește cel mai bine și pregătește-te să te distrezi cât pentru un anotimp întreg!

Screen Shot 2017-08-28 at 13.02.50

  • H&M, Ochelari de soare
  • H&M, Geantă shopper cu poșetă-plic
  • H&M, Pantofi cu talpă ortopedică

Screen Shot 2017-08-28 at 13.02.43

  • H&M, Cercei cu ciucuri
  • H&M, Pălărie de paie

Vino în magazinele din H&M Vulcan Value Centre, unde te așteptăm cu o mulțime de alte accesorii care să îți coloreze fiecare ținută și să îți ofere stropul de încredere de care ai nevoie!