5 haine pe care le poți folosi în orice anotimp

Te-ai gândit vreodată că tricoul nu e de purtat doar în sezonul cald, ci îl poți include foarte ușor și în outfit-urile de toamnă-iarnă? Și chiar vei obține un look foarte chic, nonconformist, care te va scoate în evidență printr-un stil special.

La fel ca tricoul, există și alte haine pe care le poți purta, indiferent că e toamnă sau iarnă. Iată câteva piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipească din garderobă, deoarece le poți folosi tot timpul anului:

# Cămașa simplă, albă

image23
LC Waikiki

Opoți purta în zilele răcoroase de vară la fel de bine ca iarna, când arată minunat în combinație cu un blazer, vestă sau cardigan. Se poate asorta la orice, fustă ori pantalon, sau o poți purta pe sub un sarafan sau o salopetă. Cromatic, de asemenea, este compatibilă cu orice culoare.

# Blugii clasici

image24
H&M

Clasici însemnând lungi,cu croială dreaptă și talie normală, fără aplicații, broderii sau pete de culoare. Dacă preferi stilul casual, alege jeanși albastru deschis; pentru un plus de versatilitate, optează pentru indigo, negru sau albastru închis. Astfel de blugi sunt compatibili atât cu tricouri și topuri subțiri de vară, cât și cu jachete și pulovere.

# Tricoul alb

image25
C&A

Există ceva mai versatil decât tricoul alb? Din punct de vedere cromatic, se potrivește cu orice; ca stil, e clasic – deci, din nou, e “purtabil” oriunde, cu excepția ocaziilor formale. Îl poți purta ca atare sau băgat în pantaloni/ fustă, iar iarna este esențial pentru un layering ca la carte (maiou – tricou – camașă – pulover – geacă).

# Sacoul clasic

image26
C&A

Asta înseamnă croială simplă, cambrată, culoare închisă, nasturi simpli, detalii aplicate sau cromatice lipsă. Cu cât sacoul e mai simplu, cu atât îl vei putea purta la mai multe ținute, de la casual, la elegante. Toamna îl poți purta ca atare, iarna în combinație cu o geacă groasă, iar vara te va apăra de răcoarea serilor și a zilelor ploioase.

# Topul de tip bralette

image27
H&M

Acest item interesant poate fi folosit atât pe post de lenjerie intimă, cât și ca top propriu-zis. Dacă alegi un model mai puțin decoltat și cu mai mult material, îl poți purta ca atare, la festivalurile de vară sau la ieșirile în club. Iar în sezonul rece, va arăta super sexy pe sub o cămașă străvezie sau un blazer elegant, care să contrasteze cu senzualitatea braletei.

Vino la Vulcan Value Centre să-ți completezi garderoba cu aceste piese esențiale!