Adoptă stilul David Beckham și Kevin Hart!

Fă cunoștință cu stilul lui David Beckham și cel al lui Kevin Hart! Cum? Cu o vizită la magazinul H&M din Vulcan Value Centre.

Colecția Modern Essentials produse selecționate de David Beckham creează o nouă uniformă de la H&M pentru bărbații urbani în toamna lui 2016. Când David Beckham alege articolele pentru această colecție, el ia foarte mult în serios cuvântul “esențial”, concentrându-se pe piese clasice care vor rămâne relevante în anii viitori. Colecția include articole masculine individuale, care pot fi purtate împreună sau separat.

 

Piesele centrale includ noua jachetă aviator – un articol clasic masculin care este actualizat cu lână.
1
Jacheta bomber cu fermoar este un must-have pentru bărbați în acest anotimp.
4
Un palton până la genunchi și cu rever dublu adaugă doza corectă de formalitate.
2
Iar un blazer la doi nasturi poate fi purtat atât în context elegant, cât și casual.
3
Paleta precisă cu gri, bleumarin și roșu închis stabilește atmosfera urbană, punând accentul pe materiale și pe texturi.
5

Așadar, colecția se definește prin linii minimaliste, piesele vestimentare având un aer urban și masculin. De la pulovere în culori închise la jeanși și sacouri clasice, dar cu un aer modern, cea mai recentă colecție semnată David Beckham pentru H&M este concepută pentru un bărbat puternic și activ, dar totodată atent la ceea ce poartă.

 

Te așteptăm la H&M Vulcan Value Centre să o descoperi!