Ce culori alegem pentru jachetele de toamnă?

Deja am aflat noile tendințe în ceea ce privește croiul sau textura jachetelor preferate în această toamnă. Care sunt însă culorile populare ale sezonului și ce articole vestimentare găsim în magazine?

Am căutat în magazinul H&M din Vulcan Value Centre și am observat noile articole. Iată aici recomandările noastre pentru o toamnă modernă:

1. Jacheta neagră:

Negrul este clasic, așa că trebuie neapărat să avem în dulap o geacă de piele neagră sau un trenci, poate cu dungi fine verticale. În funcție de model și textură, jacheta neagră poate fi reprezentată cu încredere de orice stil vestimentar.

Screen Shot 2017-10-23 at 10.08.52

 

H&M

2. Jacheta din denim:

Denimul va rămâne mereu la modă. Pentru zilele mai călduroase de toamnă, alege o geacă de blugi, pe care o poți purta peste un pulover. În magazine găsești modele variate, cu imprimeuri, print sau aplicații care oferă un aspect fresh. Iată câteva modele:

Screen Shot 2017-10-23 at 10.09.06

 

H&M

3. Jacheta în culorile toamnei:

Pentru că toamna este o vibrație de culori, e momentul ideal în care poți să încerci nuanțe inedite. Creatorii de modă te provoacă să porți culorile tari: albastru, verde, roșu, galben. Care este preferata ta?

Screen Shot 2017-10-23 at 10.09.14

 

H&M

Te așteptăm la H&M din Vulcan Value Centre să descoperi cât mai multe modele de geci pentru o toamnă cu stil.