Vulcan Value Centre foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cum să te bucuri cât mai mult de pantofii din piele

3 ianuarie 2018
image7

Pantofii din piele asigură succesul oricărei ținute elegante și, cu puțin noroc, te vor ține o viață. Asta, desigur, dacă pielea e de calitate, iar tu ai grijă de ea așa cum trebuie. Cum, mai exact? Detaliem mai jos:

✓ Din când în când, dă-le pantofilor câte o zi liberă. Asta le va permite să se aerisească bine, iar pielea să se usuce complet.

✓ Niciodată nu lăsa pantofii lângă surse de căldură, chiar dacă sunt uzi. Pielea trebuie să se usuce la temperatura camerei, altfel se va înăspri. Căldura excesivă este dăunătoare și adezivilor cu care sunt creați pantofii.

✓ Înainte de a aplica orice produs de curățare pe piele, testează-l mai întâi pe o porțiune mică, care nu se vede, pentru a nu strica aspectul pantofului.

✓ Pentru a curăța noroiul sau praful, folosește o cârpă moale și umedă, lasă pielea să se usuce natural și apoi aplică ceară pentru încălțăminte, mai degrabă decât cremă (va da pantofilor mai mult luciu).

✓ În cazul pantofilor din piele întoarsă sau nubuc, îndepărtează petele și noroiul cu o perie din cauciuc, folosind aceeași direcție de frecare. Nu aplica niciodată cremă sau ceară pe pielea întoarsă.

Acestea fiind zise, te invităm la LC Waikiki din Vulcan Value Centre să-ți alegi pantofii și ghetele din piele preferate!

Screen Shot 2017-12-30 at 13.30.36

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of