Cum te îmbraci toamna la petreceri

S-a terminat vara, a venit toamna, așteptăm iarna și tot așa… Dar știți ce nu se termină niciodată? Sezonul petrecerilor. Indiferent de vremea de afară, motive de sărbătoare se găsesc întotdeauna: o aniversare, o petrecere de casă nouă sau poate un party la birou.

La prima vedere, poate părea dificil să încropești o ținută de party în sezonul rece, când ești forțată să pui mai multe straturi de haine pe tine. În esență, lucrurile nu stau chiar atât de rău. Nu ne crede pe cuvânt, ci dă scroll și vezi care sunt sfaturile noastre pentru cele mai tari outfit-uri de party de toamnă, pe care le găsești la H&M Vulcan Value Centre.

Pulovere fluffy + fustă de piele 

Atunci când ai un eveniment în timpul săptămânii și pleci direct de la facultate sau de la job și este și mai greu să alegi o ținută… uite care ar fi o alegere perfectă: fustă de piele și puloverul fluffy. Este o alegere lejera, însă feminină. Și destul de călduroasă.

Screen Shot 2017-11-20 at 11.43.32

 

Rochiile tricotate 

Uneori ne grăbim și nu avem timp să mixăm mai multe obiecte vestimentare. În astfel de momente, the right outfit este reprezentat de rochia croșetată, un element în trend de câțiva ani încoace. În funcție de siluetă și propriul gust, sunt multe modele pentru care poți opta.

Screen Shot 2017-11-20 at 11.43.37

 

Catifeaua 

Prețioasă, dar versatilă, poți alege o rochie simplă de catifea, pe care să o asortezi cu orice accesoriu îți trece prin cap. Astfel, obții o ținută potrivită de party, dar suficient de confortabilă.

Screen Shot 2017-11-20 at 11.43.44

 

Pantalonii evazați 

Pe lângă faptul că îți alungesc foarte mult silueta, pantalonii evazați reprezintă, de asemenea, o variantă versatilă, pentru că pot fi mixați și accesorizați în diverse moduri, de la perle până la bocanci. Îi poți găsi într-o multitudine de variante, de la cei mai îndrăzneți până la cei mai discreți, din piele sau stofă, și pot fi purtați în combinație cu orice în partea de sus.

Screen Shot 2017-11-20 at 11.43.57

 

Nu-i asă că toamna începe să devină un sezon destul de cool pentru ținute faine de going out și petreceri?

Care dintre ținutele de la H&M Vulcan Value Centre îți place cel mai mult? A… și ce petrecere se anunță a fi următoarea?