Fall 2017 Top Fashion Trends

Zilele de toamnă ne bat la ușă, la fel și temperaturile mai scăzute. De aceea, în magazine au apărut deja noile colecții, care să ne ajute să arătăm fabulos și în anotimpul frunzelor căzătoare.

Am dat o fugă prin magazine și am descoperit ce surprize ne așteaptă pentru noile sesiuni de cumpărături. Haideți să vedem ce articole vestimentare nu trebuie să ne lipsească din garderobă în lunile de toamnă, ce culori se poartă și ce combinații putem adopta pentru un outfit spectaculos!

Roșul- culoarea sezonului de toamnă 

Roșul este o culoare puternică, care subliniază latura feminină, dar accentuează și doza de încredere pe care orice femeie trebuie să o aibă. În această tomană, roșul este culoarea sezonului și apare în diverse combinații și pentru numeroase articole vestimentare. Nuanțele de roșu sunt toate foarte apreciate, dar anul acesta se mizează pe un roșu aprins.

Blana vintage, un must-have 

Sunt zile mai răcoroase, dar parcă nu este nici momentul să scoatem de la naftalină geaca groasă. Atunci, putem opta pentru o vestă de blană sau blazer cu aspect vintage. Nuanțele de roz pudră, roșul închis sau mov stins sunt perfecte pentru zilele de toamnă.

Look-ul cowboy, un stil de adoptat în această toamnă. 

Dacă ești o fire care mereu este gata să încerce ultimele tendințe, atunci toamna aceasta trebuie să îți achiziționezi tot necesarul pentru a purta măcar o dată un outfit în stil cowboy. De ce ai nevoie pentru un astfel de look, adaptat la tendințele actuale?

Ei bine, trebuie să îți cumperi neapărat o pereche de cizme. Poți alege o pereche clasică sau ceva mai îndrăzneț, așa cum sunt cizmele cu sclipici (care sunt la mare căutare în acest sezon). Nu uita de articolele vestiementare din denim. Blugii rupți și cămășile sunt piese must have pentru o astfel de apariție. Poți opta și pentru carouri! Accesorizează ținuta cu o curea. Cele late, cu aspect vintage / uzat sunt perfecte pentru un astfel de look.

Screen Shot 2017-09-04 at 16.37.23

  • H&M, Bluză de jerseu creponat
  • H&M, Jachetă de denim cu decorații
  • H&M, Curea

Te așteptăm în magazinele din Vulcan Value Centre cu noile colecții pentru o toamnă în care să arăți spectaculos!