GHID DE STIL: 5 modele de pantaloni pentru femeia modernă

În materie de pantaloni, tendințele pentru acest sezon sunt fix așa cum ți-ai dori să fie vara: relaxate. Mizează pe modele de pantaloni cool și stilate, care îți vor fi alături toată vara la birou sau la petreceri, ca acestea:

#1 Pantalonii culottes

Sunt pantalonii verii. Ușori, lejeri și foarte foarte stilați, sunt ușor de asortat la orice ținută. Ai de ales dintr-o mulțime de modele și culori, uite ce ne-a făcut nouă cu ochiul:

1

H&M

 

#2 Pantaloni cu talie înaltă și cordon

Pantalonii cu talie înaltă și cordon sunt o noutate a sezonului și pot fi găsiți în multe forme în magazine: drepți, largi, evazați. Pot fi purtați atât cu toc și fără și merg de minune cu body/costum de baie sau top cu volane.

2

H&M

 

#3 Pantaloni drepți cu pense

Sunt ideali și pentru ținutele de zi sau petreceri,  nu doar pentru ținutele de birou. Asortează-i cu pantofii cu toc potriviți și un top pe masură.

3

H&M

 

#4 Jeans cu talie înaltă și aplicații

Cu siguranță, talia înaltă este laitmotivul sezonului. Acești jeansi sunt o reinterpretare a jeans-ilor clasici și arată foarte bine cu topuri mulate și tocuri pătrate.

4

H&M

 

#5 Jeans scurți

Pantalonii scurți nu puteau lipsi. La acest capitol, vedetele sezonului sunt pantalonii scurți din denim. La fel de versatili ca toți pantalonii acestei veri, pantalonii scurți din denim te vor ajuta să creezi atât ținte casual cât și mai elegante.

5

H&M