Ghidul unei femei elegante și mereu în tendințe

Odată cu sezonul cald revine și pofta de stil și eleganță. E normal ca sezonul rece să ne sece de creativitate și fler, însă primăvara este anotimpul perfect ca stilul nostru să… înflorească.

Îți dorești să întorci toate privirile cu simplta ta prezență? Trebuie doar să urmezi acești pași și efectele nu vor întârzia să apară:

 

#1 Folosește rujul roșu!

Rujul roșu este esența eleganței și a rafinamentului. Acesta are puterea să-ți transforme look-ul printr-o simplă aplicare. Este în tendințe dintotdeauna și va continua să fie, așa că dacă îți achiziționezi unul ai grijă să fie de cea mai bună calitate. Îți dorești să nu se întindă și să persiste întreaga zi, ca cele pe care le găsești în Marionnaud Vulcan Value Centre.

1

#2 Alege-ți un accesoriu cheie!

… ca o semnătură pe care să o porți mereu în ținutele tale. Foarte în vogă, în acest sezon, poți alege să impresionezi mereu prin… pantofi colorați. E genul de îndrăzneală cu care o fashionistă elegantă, cu gust va impresiona negreșit. Nuanțele de roșu și culorile pline sunt printre culorile primăverii, ține minte când îți alegi o pereche de pantofi de calitate, din piele, de la CCC.

Capture

#3 Urmărește blog-uri și site-uri de fashion!

Nu știi de unde vine inspirația. O bună cultură fashion te poate ajuta să nu ai niciodată dificultăți în alegerea ținutei, iar site-urile de profil vin întotdeauna cu idei de ținute, cele mai noi tendințe și piese must have în colecția oricărei femei elegante, mereu în trend. Uite doar câteva dintre site-urile pe care noi le urmărim:

sweetpaprika.ro

fabulousmuses.net

blackandwhite.com

anamorodan.com

lauramusuroaea.com

manrepeller.com

polyvore.com

 

#4 Alege accesorii mici, în trend!

Accesorii te pot ajuta să dai un aer actual oricărei ținute. Chiar dacă încă mai porți sacoul negru, clasic, de acum ceva ani, cu puterea unui accesoriu actual poți să fii fix din prezent (sau poate viitor?!). Accesoriile sunt versatile, ușor de schimbat și un element cheie al oricărei ținute.

Capture.aJPG

 H&M

 

#5 Investește în piese basic!

Dacă tot am zis de sacou, să-ți spunem și de ce. Pentru piesele basic nu se demodează niciodată. Sunt o investiție pe termen lung. Care sunt piesele basic? E simplu, uite câteva exemple: jeans, pantaloni negri, sacou, fusta creion, rochia neagră.

h

 

 

Împrospătează-ți stilul cu o singură vizită la Vulcan Value Centre