Mini-moda: Moda pentru copii

Moda pentru cei mici a prins din ce în ce mai mult contur în ultimii ani, iar părinții au înțeles că este vorba de fashion și tendințe și când alegem outfiturile pentru cei mici și nu trebuie să cumpărăm haine la întâmplare.

Tocmai de aceea, am pregătit câteva piese vestimentare must-have care ar trebui să se regăsească în dulăpiorul copiilor.

Tricoul de bumbac 

Este perfect pentru orice ocazie. Cel mic se va simți confortabil, iar materialul va permite pielii să respire. Comod și ușor de purtat în diverse combinații, tricoul ales cu mare grijă poate să fie elementul cheie în ținuta micuțului tău.

 

Screen Shot 2017-08-21 at 11.23.57

Pantalonii comozi și fustițele chic: 

În completarea bluzelor și tricourilor în trend vin pantalonii și fustițele. Asortează în funcție de ocazie. Pentru ieșire în aer liber, fie că mergeți în parc sau la picnic, alege colanți sau pantaloni dintr-un material care să îi permită copilului tău să facă toate mișcările, să alerge și să se distreze. Dacă alegeți o plimbare în familie sau o cină împreună, atunci o pereche de pantaloni mai fancy pentru micuțul tău sau o fustiță pentru cea mică sunt recomandările noastre.

 

Screen Shot 2017-08-21 at 11.24.18

Încălțăminte comodă

Știm cât de mult îți place și ție să simți confortul la picioarele tale, așa că îți poți da seama cât este de important ca cel mic să nu fie incomodat în excursiile lui spre tărâmul distracției! Joaca în aer liber, dar și plimbările sunt parcă activități mai plăcute atunci când cel mic este încălțat cu pantofii potriviți!

 

Screen Shot 2017-08-21 at 11.24.32

Vino în magazinele din Vulcan Value Centre și alege pentru cel mic cele mai cool ținute!