STAR STYLE: Îmbracă-te ca The Weeknd!

“Earned It”, “The Hills” și “I Can’t Feel My Face” — trei piese situate pe primele locuri în topurile muzicale, ale unei noi embleme a muzicii alternative moderne R&B. În numai câțiva ani, The Weeknd (nume real: Abel Makkonen Tesfaye) a devenit unul dintre cei mai de succes artiști muzicali ai momentului.

Născut în Canada și locuind la Los Angeles, The Weeknd a intrat în lumina reflectoarelor în 2011, odată cu lansarea a trei mixaje apreciate de critică. De atunci ne-a oferit trei albume înregistrate în studio. Cel mai recent, “Starboy”, a fost pe primele locuri în topurile muzicale în peste 80 de țări în primele 24 de ore de la lansare, în noiembrie 2016. În februarie 2017, artistul a început prima parte a turneului său mondial în Europa și SUA.

Noua colecție H&M Spring Icons este inspirată de stilul inconfundabil al pop-starului momentului, The Weeknd. Jachete tip aviator, hanorace cu sau fără glugă, jeanși, tricouri din bumbac și sacouri casual te vor ajuta să obții un stil memorabil în acest sezon.

Descoperă selecția de piese făcută de el și adaugă-le în garderoba ta:

 

Jachetă de motociclist

1

Jachetă bomber

2

Hanorac

3

Pardesiu cu nasturi

4

Sacou de twill

5

Jachetă-cămașă

6

 

Creează-ți o garderobă de super star la H&M Vulcan Value Centre!