Ținute chic și confortabile pentru weekend-uri de vară

Weekend-urile sunt parcă mult mai ofertante vara. Ai mai multă energie să ieși la plimbare sau să pleci în drumeții, îți propui să faci tot felul de chestii și timpul parcă trece mult mai plăcut. Soarele, aerul curat, lumina de afară te inspiră să fii mai activă și să-ți dorești să arăți mai bine ca oricând.

Pentru asta, ai nevoie de haine potrivite. Oricât ar suna de artificial, haina îl face pe om – cel puțin la prima vedere. E primul lucru pe care îl observăm la o persoană, înainte să ajungem să o privim în ochi sau să schimbăm cu ea vorbe și impresii.

Așadar, cum ne îmbrăcăm în weekend-urile de vară pentru a lăsa cea mai bună impresie oriunde ne-am duce? Iată cele mai cool sugestii!

Look romantic: Rochia subțire cu detalii feminine

E normal ca vara să ne dorim să îmbrăcăm rochii cât mai subțiri și mai lejere, care să nu ne incomodeze mișcările. Dar pe lângă un material fluid, chiar transparent pe alocuri, caută să porți rochii care plusează la capitolul feminitate. Nu e nevoie de nimic sofisticat: imprimeu floral colorat, mâneci scurte cu volane discrete, un cordon cu fundă în talie etc. Orice detaliu mic, drăguț și cochet transmite relaxare, voie bună și poftă de viață!

1
H&M

Look boho-chic: Vesta cu franjuri

Vara e sezonul festivalurilor în aer liber și, de la Woostock încoace, franjurii sunt printre cele mai expresive detalii când vine vorba de ținute casual-chic de purtat oriunde mergi în natură: la un concert de muzică, o plimbare prin parc, un picnic cu prietenii etc. Vestele cu franjuri mai cu seamă au câștigat teren în ultimele sezoane, devenind “uniformă de festival”. Asortează-le cu pantaloni scurți din denim, tricouri simple, botine de vară, coronițe cu flori și o geantă sac purtată nonșalant pe umăr.

2
C&A

Look sporty-chic: Pantaloni casual colorați

Pentru că e vară și e și weekend, îți dorești să te simți cât se poate de confortabil în hainele tale, fără să-ți faci griji că te strâng pantalonii sau că bluza îți alunecă de pe umeri și dezvăluie prea mult. Oricât ți-ar fi de dragi blugii, nu sunt tocmai cea mai potrivită alegere când temperaturile urcă în termometre. Optează în schimb pentru niște pantaloni subțiri din material fin, destul de largi cât să îți permită să alergi prin parc sau să te așezi confortabil pe iarbă, în parc. Cu cât sunt mai colorați, cu atât vor transmite mai bine ideea de vară, weekend, relaxare!

3
Takko

Vino în magazinele din Vulcan Value Centre și alege-ți garderoba perfectă pentru weekend-uri chic și însorite!