Vulcan Value Centre foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

TREND ALERT: Pune accent pe culoare!

25 aprilie 2017
shutterstock_204661345

Tendințele noului sezon nu se rezumă la rozuri pale și prăfuite, pasteluri, volane și denim. Spre deosebire de anii anteriori, când cele enumerate s-au găsit în colecțiile marilor designeri sub o formă sau alta, anul acesta readuce în atenția noastră culorile puternice, chiar stridente.

Albastru electric (Lapis Blue – PANTONE 19-4045) și roz strident sunt două dintre culorile puternice declarate must-have-urile primăverii de către Pantone Color Institute. Explozia de nuanțe ne-a inspirat în pregătirea unui mic ghid, care să te ajute să-ți creezi ținute chic cu aceste culori intense.

 

Culoare cheie: ALBASTRU ELECTRIC

Păstrează un echilibru și alege doar o piesă în această culoare, în jurul căreia să contruiești ținuta. Cel mai simplu este să pornești de la pantofi. Dacă ai o pereche de pantofi aparte, asortați la o ținută simplă, vei impresiona.

În schimb, dacă optezi pentru o piesă vestimentară aparte, riști să o combini greșit. Așadar, pantofii albastru electric îți pot asigura un outfit de invidiat. Trebuie doar să-i asortezi cu piese în degradé de albastru până la non-culoare (alb, cel mai potrivit în această combinație).

pantofi 

Culoare cheie: ROZ STRIDENT

Algoritmul este același ca și în cazul albastrului electric: optează pentru accente de culoare, nu pentru culoare-bloc. Poți să optezi și pentru piese în degradé, dar nu uita: cu rozul, denimul natural se potrivește cel mai bine, nu pantalonii albi, ca în cazul de mai sus.

Captuestre

Îmbogățește-ți garderoba cu o singură vizită în magazinele de modă din Vulcan Value Centre! Găsești produse superbe pentru outfit-uri ca scoase din revistă!

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of