5 sfaturi pentru a dormi ca un bebeluș

După fiecare zi obositoare de lucru, abia așteptăm să ajungem acasă și să ne bucurăm de un somn lung și liniștit.

Câteodată însă, suntem mult prea obosiți și nu putem adormi ori obiceiurile pe care le avem ne împiedică să avem un somn odihnitor. Noi îți spunem câteva tehnici pe care să le urmezi, dacă vrei ca odihna să îți fie suficientă, chiar dacă nu poți să dormi până târziu.

#Exercițiile fizice: 

Ești pe fugă toată ziua, iar încă o sesiune de efort fizic nu sună parcă atât de tentan. Sportul este însă o modalitate prin care ți se oxigenează creierul, ești mai relaxat, scapi de neliniști și griji. Ieși seara la alergat, fără să asculți însă muzică ori să îți iei prietenii cu tine. Bucură-te de liniștea din jurul tău, de sunetul pe care picioarele tale îl fac la fiecare pas și astfel vei trece din starea foarte activă, la una neutră, care îți va pregăti organismul pentru un somn liniștit.

#Adoptă o rutină:

Fiecare dintre noi are o anume poziție în care se simte cel mai confortabil să adoarmă. Adoptă o astfel de rutină în fiecare seară și astfel corpul tău va fi pregătit ca atunci când ajunge într-o anumită poziție să renunțe la starea de veghe.

#Citește:

Nu, nu ca să adomi ținând o carte în mână! Ci pentru completarea unei rutini care să te relaxeze. În plus, toate marile personalități ale lumii au susținut de fiecare dată că citesc înainte de a adormi. Este un proces care, pe lângă faptul că te introduce într-o zonă de confort, îți hrănește și te va scăpa de grijile zilnice.

#Pregătește-te pentru rutina de dimineață: 

În fiecare seară, pregătește totul pentru a doua zi dimineața. Cu toții știm că cel mai odihnitor somn este între orele 22:00 și 24:00, dar și în orele dimineții. Așadar, profită de încă o jumătate de oră de somn și aranjează de seara hainele pe care urmează să le îmbraci, geanta și orice altceva mai ai nevoie. Astfel, vei economisi timp și vei putea să ai parte de un somn mai lung.

#Pune-ți grijile la somn:

Nu te mai gândi atât de mult la fiecare lucru pe care l-ai făcut sau pe care îl ai de făcut. Uneori, cel mai bun, productiv și eficient lucru este să ne liberăm mintea, să luăm o pauză de la tot. Și mâine e o nouă zi! De aceea, trebuie să avem mintea limpede, odihnită, fresh, astfel încât să putem lua cele mai bune decizii. Învelește bine toate preocupările pe care le ai și bucură-te de un somn ușor!

Pentru cel mai plăcut somn, nu uita să îți achiziționezi salteaua potrivită. Vino la  Timflex și la TopShop din Vulcan Value Centre și alege dintr-o gama diversificată de saltele, lenjerii de pat, pilote și perne de toate mărimile, texturile și pentru toate preferințele.

Screen Shot 2017-09-18 at 10.45.27

 

  • TIMFLEX Vitality Memory 3
  • TIMFLEX Rotolo

Screen Shot 2017-09-18 at 10.45.34

 

  • TopShop, Perna Anatomica, Set 2 buc Dormeo Siena
  • TopShop, Pilota Dormeo Fresh
  • TopShop, Set de lenjerie pentru pat Dormeo Silky Touch

La Vulcan Value Centre găsești produsele de care ai nevoie pentru a avea cea mai liniștită noapte!