GHID: shopping inteligent în perioada reducerilor

De cele mai multe ori, în special în perioada reducerilor alergăm după lucruri de care avem mai multă sau…mai puțină nevoie. Cumpărăm lucruri care ne plac, cumpărăm lucruri utile, dar sunt și cazuri (nu rare) în care cumpărăm lucruri pe care nici nu le vrem și nici nu ne plac. Astfel, shopping-ul se poate transforma repede din terapie în ceva extenuant.

 

Pentru a evita astfel de situații este foarte important să-ți stabiliești câteva priorități înainte să pleci la cumpărături. Ce cauți? De ce ai nevoie? Cu ce vrei să rămâi în urma acestui sezon de reduceri?

 

La capitolul fashion, soluția cea mai simplă este să te gândești la acele articole pe care orice femeie trebuie să le aibă în colecție – articolele ușor de asortat, care aduc plus valoare oricărei ținute.

 

Bijuterii statement şi din metale preţioase

1

2

 

Genți din piele

3

 

Haine de blană

4

 

Încălțăminte din piele

5

Pielea nu se demodează niciodată. În plus, încățămintea de piele este la fel de versatilă ca gențile supradimensionate. Cu siguranță o să găsești perechea perfectă.

 

 

Gadget-uri

1

E momentul perfect să-ți schimbi laptop-ul, smarphone-ul sau tableta cu modele mai actuale!

 

Hăinuțe și încălțăminte pentru copii

2

O investiție bună în această perioadă sunt și hăinuțele și încălțămintea pentru copii, care acum se găsesc la prețuri cu 50% mai mici.

 

 

Descoperă reducerile și fă shopping inteligent la Vulcan Value Centre!