Oferte de Black Friday

Black Friday vine la Vulcan Value Centre cu tot tot felul de oferte. Cu așa o sărbătoare a reducerilor, trebuie să ieși din casă, să dai o fugă prin toate magazinele din mall ca să vezi ce lucruri mari și lucruri mici poți să îți cumperi, la preț promoțional.

Ca să îți faci o idee, ne-am gândit că ar prinde bine să îți prezentăm câteva magazine care au reduceri speciale, în Vulcan Value Centre.

Noriel

Este mereu loc pentru mai multe jucării pentru cei mici. Le poți cumpăra trenulețul pe care și-l doresc, piesele de lego de care au nevoie să își întregească colecția sau alte figurine de pluș de care sunt îndrăgostiți. La Noriel Vulcan Value Centre sunt reduceri pentru tot ce își doresc.

image33

 

Altex

Câns spui Black Friday, primul lucru la care te gândești este dacă ai vrea să îți schimbi televizorul cu unul HD sau cu altul cu o diagonală mai mare. Ei bine, la Altex Vulcan Value Centre, reducerile la electronice sunt la un nivel record. Hai să te bucuri de ele!

image34

 

Animax

Fiecare membru al familiei trebuie să se bucure de Black Friday. De ce nu și prietenii noștri necuvântători? Hai la Animax Vulcan Value Centre să le iei lucruri noi animăluțelor tale.

image35