3 destinații faine pentru weekend-uri prelungite

După această mini-vacanță de 1 mai, ne-am dat seama cât de mult ne plac zilele libere, mai ales când acestea pică lângă weekend. Ce bine că vor mai urma astfel de weekend-uri sau, dacă nu poți să aștepți până atunci, sigur poți să-ți iei o vineri sau o luni liber pentru a-ți prelungi weekend-ul. Dacă nu ți-ai făcut încă planul pentru perioada următoare, îți sărim noi în ajutor cu 3 propuneri.

Ne-am gândit să nu fie prea departe, așa că ne-am limitat la continentul european și am ales o destinații populare pentru turiștii din întreaga lume:

 

# Bruges, Belgia

1

E la o oră distanță cu trenul de Bruxelles și arată ca un orăsel din basmele pentru copii. Aici poți vizita cetatea istorică cu bisericuțe gotice dar, mai ales, poți să te răsfeți cu ciocolata belgiană și wafele cu topinguri care mai de care mai delicioase!

 

# Madrid, Spania

2

Magia Madridului se poate vedea plimbându-te pe străzi, cu opriri la muzee sau la o cafea în cafenelele ori barurile istorice unde Ava Gardner sau Ernest Hemingway obișnuiau să își petreacă timpul.

 

# Praga, Cehia

3

Praga este un oraș boem plin de istorie și cultură, dar și pub-uri. Este un oraș cu viață de zi și de noapte, poți pierde ore întregi în muzee, te poți plimba pe dealun Petrin unde vezi o priveliște superbă a întregului oraș și apoi ajungi în barurile unde distracția ține până dimineață.

Înainte de plecare treci pe la magazinele din Vulcan Value Centre pentru aprovizionare cu lucruri esențiale:

1