Alege pijamalele perfecte pentru un somn odihnitor!

Un somn bun și odihnitor înseamnă mai mult decât o saltea conforabilă și programarea orei la care te culci. Pijamalele au un rol important în acest proces și îți pot asigura cele 8 ore de relaxare perfectă în timpul REM-ului. Când alegi pijamalele, ține cont de câteva lucruri:

 

Materialul perfect pentru pielea ta

În primul rând, trebuie să alegi haine care te fac să te simți bine când le îmbraci. Dacă un anumit material îți displace la atingere, atunci cu siguranță nu vei avea un somn confortabil. Bumbacul poate fi cea mai bună alegere pentru pijamale, fiind un material natural, ușor și moale la atingere. Pielea respiră ușor prin bumbac și asta permite aerului să circule, astfel nu îți va irita pielea.

 

Detaliile fac totul

Materialul nu este singurul detaliu pe care să îl iei în seamă. Mărimea contează foarte mult și este mai bine să porți pijamale largi, decât cele strâmte pe corp, care îți vor lăsa urme și nu îți va permite să te miști cum vrei. Nasturi, agrafe sau etichete pot produce mâncărime sau te pot irita pe timp de noapte. Elasticul trebuie să fie în așa fel încât să nu îți întrerupă circulația, dar nici să îți pierzi pijamalele prin pat.

 

Nu uita de picioare

O componentă ignorată în alegerea pijamalelor este acoperirea extermităților. Picioarele reci sunt des asociate cu insomniile. În nopțile răcoroase, pune-ți o pereche de șosete subțiri când te urci în pat.

Acum e momentul să mergi la cumpărături pentru pijamale noi, iar cel mai bune loc pentru asta este magazinul H&M din Vulcan Value Centre. Iată câteva modele simpatice mai jos, pentru toată familia:

 

PENTRU EA

1

 

PENTRU EL

2

 

PENTRU COPII

3