3 tipuri de machiaj nude perfect pentru vară

Vara aceasta, machiajul nude preia controlul! Minimalist și natural, machiajul nude reprezintă mai mult decât un trend al acestui sezon. Este un statement al frumuseții naturale, o declarație de independență a tenului și un plus de naturalețe adus zâmbetului.

Bronze, glamour sau glowy, care este look-ul tău? Iată cum le poți realiza ca un make-up artist pentru a te decide care ți se potrivește cel mai bine!

 

#1. Nude bronze

Un bronz lejer, ca de vacanță, care sculptează tenul pentru un aspect sublim. Pentru un machiaj 100% chic, trasează cu un creion khohl o linie subțire la baza genelor inferioare și superioare.

 

#2. Nude glamour

Dacă ai o întâlnire sau pur și simplu vrei să strălucești, acesta este look-ul tău! Îți asigură un ten mat pentru un aspect natural foarte chic. Aplică pudră pentru a evita aspectul lucios al tenului.

 

#3. Nude glowy

Pentru un ten luminos, divin… pregătit pentru a fi admirat! Aplică un ruj în nuanță naturală și puțin gloss strălucitor pe mijlocul buzei.

 

Vino în magazinele de frumusețe din Vulcan Value Centre să descoperă produsele care te vor ajuta să obţii machiajul nude perfect!