Buze perfecte – la un ruj distanță

Rujul este un produs cosmetic nelipsit din gențile misterioase ale femeilor. Pentru că, în general, culoarea pe care alegi să o folosești variază în funcție de eveniment sau starea de spirit, este aproape imposibil să te rezumi la o singură nuanță.

Trend-urile de makeup din această primăvară pun accentul pe multă culoare, iar rujurile nu le pot ocoli. Acestea sunt pete de culoare în make-up-ul zilnic. Rujurile mate transmit atitudini puternice și încep să fie din ce în ce mai purtate pe buze.

Dacă și pe tine te tentează un astfel de ruj, îți recomandăm să ai în vedere câteva aspecte pentru un look reușit și rezistent întreaga zi:

Aplică rujul corect

Pentru un efectul așteptat, rujul mat trebuie aplicat corect. Machiajul complementar trebuie să fie unul minimal, cu un fond de ten lichid la bază și fard de obraz arămiu.

Pentru că rujul mat contrubuie la formarea imaginii unei femei puternice este foarte important ca atunci când îl aplici să nu depășești conturul buzelor pentru a evita un look neîngrijit, stângaci. În cazul în care se întâmplă asta, retusează rapid cu un bețișor de urechi – cu un capăt poți să ștergi rujul și pe celălat să îl alimentezi cu fon de ten pentru a completa în urma ștergerii.

Aplică rujul începând din centrul buzei superioare, către extremități, urmărind conturul gurii. Apoi, aplică pe întreaga buză inferioară. Daca îți dorești un plus de hidratare, folosește un balsam de buze înainte de aplicarea rujului mat.

Alege o culoare care te reprezintă

Coloristica pentru această primăvară este flexibilă – de la nude la nuanțe de rose și roșu. Alege-ți preferate în funcție de culoarea tenului, dar și a preferințelor tale.

Optează pentru un ruj care hidratează

 

Rujul perfect te așteaptă în magazinele de frumusețe din Vulcan Value Centre!