Iarna asta fi propriul tău make-up artist

Ne-am gândit să împărtășim cu tine câteva trucuri, dar și produse pe care le găsești la Vulcan Value Centre, care să te ajute să obții un machiaj natural perfect!

Înainte de toate ar trebui să știi că, iarna, tenul tău este mai sensibil și trebuie protejat. Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru realizarea unui machiaj perfect este să-ți cureți tenul și să-l hidratezi, pregătindu-l astfel și de întâlnirea cu frigul.

Pentru curățarea tenului poți folosi o apă micelară sau un gel nutritiv pentru curățare. Hidratarea tenului va fi eficientă dacă folosești o cremă, dar și o mască hidratantă.

1 2

Apă micelară pentru curățare și Gel nutritiv pentru curățare, magazinul Yves Rocher

3

Mască pentru hidratare din magazinul Marionnaud

Nu uita de buze și folosește un balsam hidratant pe care îl găsești în magazinul Marionnaud.

4

Următorul pas pe care trebuie să-l faci după hidratare este aplicarea fondului de ten. Trebuie să ai mare grijă ca acesta să fie potrivit culorii pielii tale. Un mare avantaj în sezonul rece al fondului de ten este faptul că are și un efect protector.

5

Fond de ten pentru strălucire de la Yves Rocher

6

Fond de ten fluid mat marca Yves Rocher

După ce ai aplicat fondul de ten, poți să-ți retușezi micile defecte – precum cearcănele sau un coș apărut din senin – cu un baton corector.

7

„Baton corector zero defecte” Yves Rocher

Definește-ți imaginea feței folosind o pudră compactă ca cea din imaginea de mai jos. O găsești în magazinul Yves Rocher.

8

După ce ai terminat operațiunea de conturare a feței, începe machiajul propriu-zis. Aplică pe ploape un fard într-o nuanță cât mai deschisă și cât mai naturală, poți alege și pastelurile: roz pal, nude, piersică etc.

O idee de fard pe care îl poți aplica pe pleoape:

9

Sensual Gold, magazinul Marionnaud

Pasul următor: aplicarea rimelului. Sfatul nostru este să alegi o mascara pentru curbare. Astfel genele tale vor arăta natural și pline de volum.

10

Mascara pentru curbare de la Marionnaud

Nu uita să acorzi o atenție aparte și buzelor. Optează pentru o nuanță naturală, cât mai apropiată de cea a buzelor tale. Varianta pe care ți-o propunem noi este „High Shine Pencil”- 02 Nude, un ruj pe care îl găsești la Marionnaud.

11

Șiii… ești gata să cucerești lumea!