Răsfăț total pentru părul tău

Așa cum tu ai mai multă grijă la ceea ce porți în sezonul rece, și părul tău are nevoie de îngrijire specială. Hidratează-ți părul și oferă-i strălucirea de care are nevoie cu noile produse din gama B.app pe care le găsești în magazinul Profi Hair Shop de la parterul Vulcan Value Centre.

Produsele din gama B.app au în componență ulei de argan, keratină, colagen și elastină. Produsele se împart în patru categorii în funcție de nevoile părului tău:

 

Hydrating:

Produsele sunt create pe bază de ulei de argan și acid hialuronic. Șamponul curăță delicat și are o acțiune ce protejează părul, datorită acizilor grași din uleiul de argan. Masca hidratantă hidratează părul în profunzime și oferă volum din interior. Tratamentul spray cu clătire ajută la descurcarea părului, iar Sprayul hidratant bifazic pentru părul fin restaurează vitalitatea fără a-l încărca.

 1

Liss:

Produsele din această gamă se bazează pe uleiul de argan și colagen. Șamponul pentru netezire curăță în profunzime și hidratează, iar datorită uleiului de argan, părul devine moale și ușor de pieptănat. Tratamentul pentru îndreptarea părului facilitează coafarea și oferă protecție termică. Elixirul hidratant oferă protecție antiîncrețire și antistatică.

2

Vol&Lux:

Această gamă este creată pe bază de ulei de argan și elastină. Produsele sunt în special destinate creării de volum. Șamponul pentru volum curăță părul în profunzime și îi redă strălucirea și vitalitatea. Tratamentul pentru volum descurcă fin părul fără a-l încărca. Elixirul iluminator conferă părului strălucire.

 3

Re-struct:

Produsele din această gamă conțin keratină și se bazează pe restructurarea firului de păr. Șamponul restructurant cu keratină condiționează zonele slăbite ale părului pentru a-și recăpăta strălucirea și puterea. Sprayul restructurant oferă uniformitate nuanței părului și restructurează rădăcina. Tratamentul pentru vârfuri despicate protejează fără să încarce părul.

4

Te așteptăm în Vulcan Value Centre pentru a alege gama potrivită pentru tine!