TUTORIAL: Cum să te machiezi ca Adele

Duo-ul britanic de artiști de makeup Pixiwoo au recreat lookul lui Adele din ultimul videoclip al melodiei Hello cu care cântăreața a asaltat topurile muzicale.

 

În general, Adele optează pentru un machiaj retro, cu accentul pus pe linia ochilor și purtat cu buze nude. Și de data aceasta, stilul este similar. Noi am înlocuit produsele folosite de Pixiwoo cu cele din gama Flormar pe care le găsești în Vulcan Value Centre. Să îi dăm drumul!

 

Baza de machiaj

Hidratează-ți bine fața înainte și după aplică un fond de ten cu acoperire maximă și aspect mat-catifelat. Mat Touch de la Flormar conține vitamina E pentru sănătatea pielii tale.

2

MAT TOUCH FOUNDATION

Bronzer

Definește-ți linia pomeților pentru a-i face să pară sculptați prin aplicarea unei pudre bronzante:

3

BRONZING POWDER FACE & BODY

Sprâncene

Pentru sprâncene, folosește acest creion special. Întâi, utilizează periuța, pieptănând în sus și completează cu creionul micile goluri până când obții forma dorită. Încearcă să faci mișcări scurte și dese, fără să apeși prea mult, pentru a obține un efect natural.

4

EYEBROW PENCIL

Eyeliner

Să trecem la piesa de rezistență: tușul! Pentru codița mai groasă pe care Adele pare că o poartă absolut mereu, am ales un eyeliner sub formă de gel, care îți permite să îngroși progresiv linia pe care o creezi.

5

Dipliner

Gene false

Makeup artiștii de la Pixiwoo completează lookul lui Adele aplicând un set de gene false. Acestea de la Flormar sunt foarte ușor de aplicat, având propriul lipici. Mai ai nevoie doar de o pensetă!

6

MAGNIFICIENT EYELASH EXTENSIONS

Rimel

Așteaptă să se usuce adezivul genelor false și aplică un strat generos de rimel. Acesta de la Flormar va oferi extra-volum pentru gene, datorită periei din silicon și le va ajuta pe cele false să se camufleze neobservate.

7

MAXXL VOLUME LASH MASCARA

Buze

Pentru buze, Adele preferă stilul nude, care echilibrează negrul eyelinerului. Începe cu un creion de buze rezistent la apă, roz cu tonuri maronii…

8

WATERPROOF LIPLINER

… peste care aplică un ruj mat într-o nuanță similară.

9

DELUXE CASHMERE LIPSTICK STYLO

 

Bun! Acum, cu ajutorul produselor din magazinul Flormar ești gata să recreezi lookul lui Adele ca un makeup artist profesionist! Felicitări! Pregătește-te pentru propriul record de complimente.