Când pofta de dulce te doboară!

Majoritatea oamenilor se declară amatori de dulciuri, încercarea de rezista în fața unei prăjituri sau a unei bucăți de ciocolată fiind extrem de dificilă!

Conform oamenilor de știință, creierul uman are nevoie de glucoză pentru a funcționa, utilizând acest element asemeni combustibilului. Așadar, puțin zahăr nu strică nimănui, ba face și bine.

Timp de secole la rând, zahărul a fost utilizat asemeni unui medicament, fiind prescris în cazul a numeroase afecțiuni. De asemenea, acest produs a fost introdus în europa în secolul 12 și a fost utilizat, la început, doar de către oamenii foarte bogați, fiind considerat un lux.

Și câinii experimentează pofta de dulce, pe când pisicile, nu.

Pentru momentele în care ai poftă de o prăjitură delicioasă, îndreaptă-te către cofetăria Sweet by mar Vio din Vulcan Value Centre. Nu vei regreta!

 

Ce zici de acest ecler cu fructe proaspete?

Picture1

Dacă îți faci griji pentru kilogramele în plus, acest tort dietetic de morcovi cu blat de nuca este alegerea potrivita pentru tine!

Picture2

Împarte cu persoana iubită această prăjitură în formă de inimioară!

Picture3

Și pentru că ne este atât de dificil să ne lipsim de pâine, încearcă această pâine delicioasă și sănătoasă de la Sweet by MarVio Vulcan Value Centre!

Picture4