De ce să o scoți la o prăjitură la prima întâlnire?

Ți-ai făcut curaj și ai invitat-o în oraș pe fata de care îți place, asta e o veste bună! Prima întâlnire este foarte importantă, însă, în același timp, nu trebuie să puneți foarte multă presiune pe voi. Aveți nevoie de un mediu relaxant, în care si fiți voi înșivă, iar discuția să decurgă natural.

Așa că îți propunem ca la primul date să vă dați rendez-vous la o prăjitură și un suc, iar o să îți spunem și de ce:

Este important să vă cunoașteți gusturile culinare

Dacă se va transforma într-o relație de lungă durată, vei lua de multe ori masa cu această persoană, dar dacă mergeți la cină sau la prânz de la prima întâlnire, acest lucu vă va oferi posibilitatea să vorbiți cu lejeritate. La o prăjitură atmosfera este mult mai relaxată.

Vei afla dacă este o persoană generoasă

Va împărți sau nu prăjitura cu tine? Deși pare un gest neimportant, îți va arăta cum această persoană se va comporta pe viitor și dacă e dispusă să împartă cu tine.

Nu există limită de timp

Întălnirea la prăjitură se poate termina într-o oră sau se poate prelungi cu un pahar de vin și stat la vorbă până dimineață.

Prăjiturile vă binedispun

Poate unul din voi a avut o zi mai grea. Indiferent care este motivul pentru care nu vă simțiți în apele voastre, dulcele va ridica nivelul de serotonină din organism, iar întâlnirea va fi o reușită!

Dacă nu știi unde să o inviți pentru a savura o prăjitură, alege Sweet by Mar Vio. Preparatele lor sunt delicioase și arată apetisant. Sigur o vei impresiona!

image16 image17

 

 

Te așteptăm pe tine și viitoarea ta prietenă la cofetăria Sweet by Mar Vio din Vulcan Value Centre! Sperăm ca primul date la cofetărie să fie începutul unei relații frumoase!