Delicii fără egal la Sweet by Mar Vio

Fără doar și poate, trebuie să ne îndulcim în fiecare zi! Delicii fără egal de la Sweet by Mar Vio te așteaptă din 23 august, cu prețuri pe gustul tău:

  • orice tort 50 Lei/kg
  • orice prăjitură 5 Lei/buc
  • orice tip de miniprăjituri 35 Lei/kg
  • orice tip de produs de patiserie 25 Lei /kg

Nici nu am putea să trecem pe lângă vitrinele cofetăriei Sweet by Mar Vio fără să ne oprim și să cumpărăm o felie de tort sau o prăjitură savuroasă. Mai ales acum, când am aflat că este benefic să consumăm dulciuri chiar și înainte de masă!

Te poate surprinde, dar cercetătorii au descoperit că o gustare dulce înainte de masă este un beneficiu chiar și pentru persoanele care țin o cură de slăbire. Ei sugerează că efectele pe care le are consumul de prăjituri sunt vizibile în lupta cu Kilogramele, doar dacă delicatesele sunt mâncate înainte de masă. De ce? E simplu, ne explică aceștia!

 

image64

Prăjiturile, ciocolata și alte dulciuri conțin glucoză. Aceasta reprezintă cea mai importantă sursă de energie a creierului Cercetătorii au arătat că o proteină din creier, numită glucokinază controlează cantitatea de glucoză consumată. Atunci când nu e suficientă, creierul transmite organismului să găsească alte surse de zahăr, scrie doctorulzilei.ro.

Așadar, dacă vom conduma dulciuri înainte de masă, creierul nostru va primi suficientul de glucoză și nu vom fi tentați să mâncăm mai multă mâncare decât este nevoie. Astfel, procesul de slăbit este amplificat.

image65

 

Cu toate acestea, niciun exces nu este o variant corectă. Trebuie să cerem întotdeauna sfatul medicului sau nutriționistului nostru, pentru soluții adaptate, de fiecare dată, la dieta și stilul nostru de viață.

Idiferent că alegem să consum înainte sau după-masă, o cantitate potrivită din desertul preferat este tot ceea ce ne trebuie uneori, pentru a da puțină aromă fiecărei zile! Tocmai de aceea, la Sweet by Mar Vio din Vulcan Value Centre vă așteptăm cu reduceri la toate deserturile preferate! Nu e așa că arată delicios?

Screen Shot 2017-08-21 at 10.49.23