Accesorizează-ți karma personală cu bucurie!

„O mare varietate de posibilități- la fel de diversificată ca viața însăși. Karma vine din sanscrită și înseamnă „acțiune” sau „faptă”, pe principiul că toate lucrurile bune se întorc la tine.

Colecția Thomas Sabo Karma Beads disponibilă acum la magazinul B&B Collection Vulcan Value centre ne transmite energie pozitivă, bucurie și inspirație pentru un stil personal. O atitudine pozitivă în ceea ce privește viața și lucrurile frumoase servește drept sursă de inspirație principală a acestei colecții. Noi am tras cu ochiul și îți prezentăm motivele pentru care sigur te vei îndrăgosti de aceasta!

 

Materiale nobile și atenție pentru detalii

Thomas Sabo preferă măiestria manuală și materialele nobile: printre mărgele regăsim și numeroase pietre semiprețioase și perle de cultură de apa dulce. Mărgelele decorative filigranate pentru bărbați și femei sunt setate cu ornamente artistice sau pietre strălucitoare. Colecția este întregită de bijuterii statement placate cu aur galben sau roz de 18 kt.

 

Mărgele Karma Beads pentru un stil personal

THOMAS-SABO_Sterling-Silver_Still-Georgia-May-Jagger2

 

Mai mult, fiecare mărgea conține karma personală, iar acest lucru inspiră gânduri și fapte puternice. „Wheel of Karma” – punctul central al acestei colecții – a fost realizat cu multă atenție pentru detalii și concentrează tot ceea ce este bun și pozitiv. Pentru asortarea mărgelelor, veți găsi și brățări din argint, coliere sau chiar lanțuri pentru picior, fiecare închizându-se cu un element cu mărgea.

Fie că este compus dintr-o singură mărgea sau un set complet – rezultatul final va fi întotdeauna o bijuterie unică, încărcată cu energie pozitivă.

De bijuteriile Thomas Sabo te poți bucura în magazinul B&B Collection din Vulcan Value Centre. Te așteptăm!