Alege umbrela potrivită pentru tine

Fără îndoială, sezonul rece ne aduce vreme urâtă și ploi, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la stilul tău ca să te înfofolești ca un eschimos. Când plouă (și uneori și când ninge), o umbrelă îți poate completa ținuta în cel mai chic mod cu putință. Vino în magazinul de accesorii El & Ea de la parterul Vulcan Value Centre, unde te așteaptă o nouă colecție de umbrele, dar și de accesorii care te vor ajuta să te echipezi complet. Noi ne-am gândit că îți poți alege umbrela după personalitatea ta!

 

Umbrelele colorate:

1

Umbrelele colorate se potrivesc perfect persoanelor energice, sociabile și deschise către aventură. Modelul lor indică o firea veselă și creativă. Totodată persoanele cu umbrele colorate sunt active și pregătite pentru orice situație.

 

Umbrelele într-o singură culoare

2

Aceastea se potrivesc în special persoanelor conservatoare, conștiincioase și perfecționiste. Ele sunt ușor de asortat așa că dacă ești un om practic vei opta pentru o astfel de umbrela, care sa se potrivească de minune oricărui outfit. Dacă în garderoba ta există o umbrelă neagră, poți spune că ești o persoană care acționează cu tact și diplomație.

 

Umbrelele cu buline:

3

Dacă ești o romantică incurabilă cu siguranță umbrela roșie cu buline albe este potrivită pentru tine. Ele sunt specifice și tinerelor cu chef de viață și un stil vestimentar aparte.

În schimb dacă optezi pentru un stil retro, cea mai bună variantă de umbrelă pe care o poți achiziționa este una neagră cu buline albe. Ea îți va aduce, pe lângă protecție, și o eleganță greu de trecut cu vederea.

4

 

Umbrela în dungi:

5

Umbrelele în dungi ți se potrivesc de minune dacă ești creativă, însă sunt specifice și oamenilor perfecționiști și conștiincioși.

 

Te așteptăm în magazinul EL&EA pentru a-ți găsi accesoriul must-have al momentului, potrivit personalității tale.