Asortează-ți familia cu spiritul festiv!

La magazinul C&A din Vulcan Value Centre tocmai a aterizat ultima colecție de sărbători pentru toți membrii familiei tale. Cum sezonul festiv este un prilej perfect să ne bucurăm de compania celor dragi, noua colecție ne ajută cu alegerile vestimentare.

1

Hai să îți prezentăm pe scurt ce vei găsi la magazinul C&A!

Femei

2

Doamnelor, indiferent de vârstă, conformația corpului sau preferințele cromatice, colecția de îmbrăcăminte C&A va satisfice toate gusturile. Rochii dantelate, sexy sau elegante, mai mini sau mai lungi, veți găsi cu siguranță ceva care să vă facă să vă simțiți cât se poate de festive.

La frumoasele rochii nu putem decât să asortăm pantofi de seară. Cu tocuri pătrate sau stiletto, ornați cu detalii metalice sau barete, aceștia vor evidenția eleganța fiecărei purtătoare.

3

Și să nu uităm de lenjerie: seducătoare, cu borduri din dantelă și de culoarea rodiilor, asta dictează sezonul!

4

Bărbați

 5

Să trecem la domni! Paltoane, pulovere călduroase, cămăși, blugi și ghete – așa am rezuma selecția C&A! Outfit-urile pe care le puteți crea sunt casual, dar cu mult bun gust!

Varietatea modelelor de pulovere bărbătești ar putea mulțumi și cel mai mofturos bărbat. Gulere rotunde, pe gât sau cu fermoar, într-o singură culoare, cu model scandinav sau cu dungi, ele îți vor ține de cald pe tot parcursul iernii! În plus, sunt atât de pufoase, încât te putem asigura că vei primi și mai multe îmbrățișări!

6

Am uitat de blugi? Nu aveam cum, căci la C&A sunt o mulțime de modele de jeans din care să alegi. Mai skinny sau mai prespălați, credem că nu mai e nevoie să îți spunem cât de versatili sunt!

7

Iar seara, când e timpul de petrecere, e normal să te îmbraci la țol festiv. Costumele acestea îți vor veni ca turnate și le poți purta cu papion sau cravată și le vei combina ușor cu orice culoare de cămașă!

 8

Copii

9 10

Hai să le alegem și celor mici hăinuțe de petrecere. Rochițe în toate culorile, în care prințesele se vor învârti fericite și cămăși cu imprimeu purtate cu mini papioane pentru băieți!

Iar momentul deschiderii cadourilor trebuie neapărat să îi prindă pe copii îmbrăcați în cele mai haioase pijamale sau treninguri de casă! Pentru băieți, le recomandăm pe cele cu monstruleți…

11

Iar pentru fete, fie salopete din pluș sau seturi în cele mai frumoase culori pastelate!

12

Ce mai rămâne de făcut? Doar să faci o vizită împreună cu familia ta la magazinul C&A din Vulcan Value Centre să vă asortați la sezonul festiv!