Costumul de baie cu care vei face senzație vara aceasta!

Costumul de baie e parte esențială din garderoba de vară, fiind mai nou destinat nu doar purtării la plajă. În ultimele sezoane, tot mai multe ținute casual de zi cu zi propuse de designeri includ sutiene colorate purtate pe sub maiouri largi sau tricouri transparente, ori costume de baie întregi purtate pe post de body în combinație cu pantaloni scurți, fuste mini sau maxi.

Este vară, iar outfit-urile noastre trebuie să fie cât mai relaxate și mai confortabile, iar costumul de baie exact asta transmite, păstrând totodată o notă subtilă de senzualitate.

Merită așadar să te aprovizionezi cu câteva modele pe care le poți purta atât la plajă, cât și la plimbările însorite prin oraș, sesiunile de shopping sau ieșirile cu prietenii la terasă.

1

Se poartă în special modelele retro, inspirate din moda anilor ’70, ideale pentru vacanța de vară: sutiene și slipi croșetați în culori puternice de inspirație hippie, costume de baie întregi cu imprimeuri florale, colorate, sau bikini cu detalii boho. Le găsești pe toate în noua colecție de costume de baie H&M!

2

Vino la H&M în Vulcan Value Centre  să descoperi modelul de costum de baie care ți se potrivește! Odată ajunsă aici, profită de cel mai hot val de reduceri: peste 2.000 de articole din colecțiile de vară H&M sunt acum la reducere!