GHID: Cum să porți cu stil hainele strălucitoare

n mod cert, hainele cu detalii strălucitoare nu pot fi ignorate în sezonul rece, când petrecerile de final de an se țin lanț. Îți propunem să nu-ți fie teamă de strălucire și să mizezi pe un look puternic, glamouros și îndrăzneț! Pentru a-ți veni în ajutor, am realizat un ghid de bună-purtare a hainelor strălucitoare, iar apoi te invităm la H&M Vulcan Value Centre pentru a-ți alege hainele cu care să strălucești (la propriu)!

 

# Rochia cu paiete nu trebuie să aibă niciodată un decolteu mult prea adânc – ideal este decolteul rotund. Rochia mini cu paiete este un accesoriu în sine, așa că singurul accesoriu de care ai nevoie este… atitudinea potrivită.

 

image9

# Pantalonii strălucitori.

Atunci când îți condimentezi ținuta cu o pereche de pantaloni metalizați, păstrează restul hainelor și accesoriilor cât mai minimaliste. Pentru un look casual, pantalonii arginii merg de minune cu un pulover oversized și cu o pereche de pantofi negri. Pentru o ținută de seară, combină-i cu materiale prețioase (catifea sau mătase) și cu un sacou simplu.

 image10

# Încălțămintea metalizată

Merge perfect cu o rochie simplă. Pentru un plus de dramatism, dar și pentru a te proteja de frig, la ținutele de seară poți să alegi un palton lung. Efectul va fi WOW!

image11

 

Colecția H&M de toamnă-iarnă îți propune ținute în culori puternice, siluete în stilul anilor ’80 și accesorii cu ștrasuri strălucitoare. Vino să le descoperi și să strălucești!