Îngrijire din cap până în picioare pe timp de vară

Vara suntem mereu pe fugă, mereu pregătite de noi locuri pe care să le descoperim, de noi aventuri și de noi oameni pe care să îi cunoaștem. Însă, este nevoie ca uneori să luăm o pauză scurtă și să avem grijă de noi, de sănătatea și de frumusețea noastră!

La Vulcan Value Centre te așteptăm cu produsele perfecte pentru ca tu să îți creezi chiar la tine acasă o oază de relaxare, un spa pentru trup și suflet!

Dar, hai să începem cu începutul! Am spus îngrijire din cap până în picioare, nu e așa?

 • Începem sesiunea de înfrumusețare cu grijă și atenție pentru părul nostru!

Dacă îți dorești o schimbare de look, atunci poți să începi prin a opta pentru o altă culoare a părului. Vara asta se poartă culorile naturale și cele deschise: nunațele de blond, șuvințele, balayage-ul sunt doar câteva dintre trendurile în materie hairstyle pe care le recomandă specialiștii. Iată mai jos o listă cu nunațele preferate pentru vara asta:

– Nuanțe calde de blond auriu

– Nuanțele reci, cenușii

– Blondul roze, căpșună

– Maro, ciocolatiu

– Culoarea bobului de grâu

– Culoarea scorțișoarei

– Culoarea trufelor

Însă, îngrijirea părului nu ține doar de o culoare spectaculoasă și strălucitoare. Pentru un păr sănătos trebuie să aplicăm periodic tratamente și seruri care să îl protejeze, atât de razele puternice ale soarelui, cât și de produsele și ustensilele pentru coafat.

Prietenii noștri de la Profihairshop din Vulcan Value Centre îți oferă o gamă largă de produse pe care te poți baza pentru un păr puternic, frumos și sănătos!

Screen Shot 2017-08-14 at 11.48.32

 

 • LOREAL SOLAR SUBLIME șampon regenerant după soare 250 ml
 • LOREAL SERIE EXPERT Nutrifier, balsam vârfuri deteriorate 40 ml
 • LOREAL INOA, Vopsea permanentă 9,32 blond foarte deschis auriu irizat 60 gr
 • Următorul pas este să avem grijă de trupul nostru la exterior! Pentru acest lucru este nevoie de un proces atent și de produse care să ne hidrateze și să ne protejeze pielea, după o perioadă în care am expus-o sistematic la razele ultraviolete. În plus, printr-o ședință corectă de tratament ne putem menține mai mult timp bronzul obținut în această vară. O piele frumoasă va emana sănătate și vitalitate prin toți porii.

Pentru o îngrijire corespunzătoare, vino la farmaciile Sensiblu pentru dermatocosmetice, iar gama L’Occitane îți oferă produsele ideale pentru a avea parte de o ședință de relaxare care să contribuie activ la sănătatea pielii tale.

Screen Shot 2017-08-14 at 11.48.38

 

 • Cremă de mâini Revigorantă cu Verbina
 • Cremă pentru picioare cu Unt de Shea
 • Cremă de corp extrahrănitoare
 • Nu trebuie să uităm niciodată că un corp sănătos la interior va exprima sănătate și la exterior. Tocmai de aceea, este important să ne hrănim corect, cu alimente sănătoase și să consumăm suplimente care să ne crească imunitatea și să ne dea energie pentru fiecare nouă zi. Fructele și legumele trebuie să se regăsească în fiecare zi în alimentația noastră, iar vitaminele cât mai diverse trebuie să fie nelipsite.

Screen Shot 2017-08-14 at 11.48.47

 • Carrefour – Salată verde
 • Carrefour – Nectarine
 • Carrefour – Lămâi

HINT: Poți da o fugă în Carrefour să îți pregătești chiar tu felurile preferate.  Nu uita să consulți un medic sau un nutriționist pentru sfaturi adaptate la dieta și modul tău de viață!

 

Dacă vrei să te răsfeți după sesiunea de îngrijire cu un smoothie delicios, atunci cumpără ingredientele preferate din Carrefour Vulcan Value Centre și investește într-un NutriBullet de la TopShop care să te ajute să prepari, în cel mai scurt timp, băuturi savuroase!

Screen Shot 2017-08-14 at 11.48.53