Jucării pentru copii activi!

Temperaturile cresc din ce în ce mai mult, iar acest lucru înseamnă că jocurile și activitățile desfășurate alături de cei mici se mută…în exterior!

În curte, în fața blocului sau în parcurile care par să reînvie, cei mici au spațiu ca să se desfășoare și să se joace în voie!

Și pentru că în natură activitățile sunt cu totul altele, îți prezentăm câteva jucării de exterior, pentru ca cei mici să se joace fericiți!

Pentru cei mai mici, un balansoar colorat este opțiunea potrivită. Îi va distra și îi va face să chicotească fericiți! De asemenea, dacă dispui de spațiu, instalează un tobogan, pentru ca micuții tăi să se distreze din plin în zilele calde!

balansoar-vacuta-little-tikes primul-meu-tobogan-dolu-rosu-albastru_1

 

Pentru cei mai activi, optează pentru o trotinetă sau o pereche de role! Va trebui însă, să te echipezi și tu, pentru a putea ține pasul cu ei!

role-cu-3-roti-sistem-2-in-1-stamp-mickey-mouse-marime-27-29 trotineta-copii-mini-micro-sporty-rosu_1

Dacă cei mici nu au învățat să meargă pe bicicletă, optează pentru una fără pedale. Acestea sunt mult mai sigure decât tricicletele sau biciclete cu roți ajutătoare, deoarece cel mic va deprinde să-și mențină echilibrul, diminuând astfel șansele unor căzături.

bicicleta-din-lemn-fara-pedale-kinderkraft-runner-deluxe-verde_1

Ce poate fi mai distractiv decât niște baloane de săpun?! Înarmează-te cu o pompă specială și pregătește-te pentru cascadele de râs și distracție!

go-go-bubbles-baloane-saltarete_4

Celor mici le plac corturile, în special cele cu tuneluri!

centru-de-joaca-cu-4-tuneluri-tents

Magazinul Noriel te așteaptă cu aceste jucării minunate, plus multe altele!