💙💛❤️ Intră în lumea istoriei fotbalului românesc la expoziția TRICOURI DE LEGENDĂ! 👕👕👕

⚽ În perioada 9 - 23 februarie, retrăiește gloria fotbalului românesc cu peste 70 de tricouri iconice purtate de legende ale acestui sport în ultimii 50 de ani, inclusiv cele îmbrăcate de jucătorii din Generația de Aur, în timpul Campionatelor Europene și Mondiale.

⚽ Alătură-te acestei călătorii captivante în care pasionații de fotbal și sufletele nostalgice pot retrăi momente incitante din meciuri de neuitat, explorând tricourile purtate de jucători emblematici care și-au etalat talentele pe terenul Naționalei. De la nume precum Gheorghe Hagi, Nicolae Dobrin și Gica Popescu, până la Mircea Lucescu, Rodion Cămătaru și Ladislau Boloni, descoperă poveștile din spatele legendelor.

⚽ Expoziția este deschisă zilnic, între orele 10:00 și 22:00, iar accesul este gratuit. În plus, o secțiune a expoziției va prezenta bilete și programe din meciuri celebre, precum și medalii și steaguri dedicate Echipei Noastre Naționale, unele cu o istorie de peste 80-90 de ani.

La inaugurarea evenimentului vor fi prezenți Prunea și Belodedici, care vor oferi o sesiune de autografe și Ionel Stoica, celebrul comentator sportiv care își lansează cartea "A fost odată ca niciodată... în America".

🏃‍♂️ Nu rata această întâlnire extraordinară cu istoria performanței sportive românești! 👣👟

Data evenimentului

9 Feb. 2024 08:00 - 23 Feb. 2024 20:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment